Hvem Vil Dømme UEFA's Europæiske Fodboldmesterskab I

Hvem Vil Dømme UEFA's Europæiske Fodboldmesterskab I
Hvem Vil Dømme UEFA's Europæiske Fodboldmesterskab I

Video: Hvem Vil Dømme UEFA's Europæiske Fodboldmesterskab I

Video: Hvem Vil Dømme UEFA's Europæiske Fodboldmesterskab I
Video: EURO 2020 Final Tournament Draw 2024, Kan
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab afholdes regelmæssigt hvert fjerde år. Den tid, hvor kampene finder sted, bliver en vigtig begivenhed for alle fans, en reel spænding udfolder sig omkring mesterskabet. Europamesterskabet i 2012 afholdes i to lande: Polen og Ukraine. Takket være dette blev der dannet en særlig sammensætning af dommere.

Hvem vil dømme UEFA's europæiske mesterskab i fodbold i 2012
Hvem vil dømme UEFA's europæiske mesterskab i fodbold i 2012

Det europæiske fodboldmesterskab bedømmes af 12 hoveddommere. De har assistenter samt yderligere assistentdommere. Beslutningerne herom træffes af Det Europæiske Fodboldunionens dommerkomité. Inden de vælger, analyserer udvalgets medlemmer omhyggeligt ansøgernes tidligere arbejde.

I selve turneringen består dommerteamet af fem personer, borgere i et land. Dette hold består af: hoveddommeren, to assistenter ved målet og to assistenter på linierne. En yderligere person fra samme land skal identificeres. I tilfælde af en nødsituation erstatter han en kollega.

Med tilladelse fra Det Internationale Råd for fodboldforeninger vil yderligere assistentdommere arbejde som et eksperiment til UEFA-EM 2012. De bliver nødt til at være til stede på feltets slutlinje. I tilfælde af hændelser i feltet, er deres opgave at hjælpe hoveddommeren med at træffe den rigtige beslutning.

Dommerne, der har fået til opgave at bedømme UEFA's europæiske mesterskab i fodbold i 2012, blev valgt i december 2011. De tolv heldige var: Nicola Rizzoli, Carlos Velasco Carballo, Cuneyt Chakyr, Victor Koschoi, Stefan Lannoy, Wolfgang Stark, Jonas Erikson, Bjorn Kuipers, Howard Webb, Damir Skomina, Pedro Thompson og Craig. Disse voldgiftsmænd repræsenterer henholdsvis Italien, Spanien, Tyrkiet, Ungarn, Frankrig, Tyskland, Sverige, Holland, Storbritannien, Slovenien, Portugal og Skotland.

Der er også udarbejdet en liste over reservedommere. De får til opgave at dømme kampen som en voldgiftsmand eller hans assistent, hvis nogen fra hovedlisten ikke er i stand til at fortsætte deres arbejde ved EM. De "fjerde" dommere er Viktor Shvetsov fra Ukraine, Tom-Harald Hagen fra Norge, Pavel Kralovets fra Tjekkiet og Marcin Borski fra Polen.

Dommerne til EM 2012 begynder deres arbejde den 30. april i Warszawa, hvor der afholdes et specielt dommerseminar. 12 hold, fire reservedommere og fire reservedommere skal vises på den. Den 2. maj afholdes en særlig fysisk konditionstest. Ifølge resultaterne af dens passage vil hold på fem personer blive dannet. Fra 4. juni begynder de at arbejde i Warszawa til Europamesterskabet i 2012.

Anbefalede: