Hvordan Er Det Europæiske Fodboldmesterskab I

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Er Det Europæiske Fodboldmesterskab I
Hvordan Er Det Europæiske Fodboldmesterskab I

Video: Hvordan Er Det Europæiske Fodboldmesterskab I

Video: Hvordan Er Det Europæiske Fodboldmesterskab I
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, April
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab eller UEFA Cup - hovedkonkurrencen mellem nationale hold - finder sted hvert fjerde år mellem verdensmesterskaberne. Vinderen af det sidste spil modtager titlen som europamester og Henri Delaunay Cup som en pris.

Hvordan er det europæiske fodboldmesterskab
Hvordan er det europæiske fodboldmesterskab

Instruktioner

Trin 1

Inden for den kvalificerende konkurrence, der begynder efter afslutningen af FIFA World Cup og varer i 2 år, dannes grupper. Det udføres på baggrund af resultaterne vist af holdene i det forrige europamesterskab og den kvalificerende fase af verdensmesterskabet. Inden for den kvalificerende gruppe spiller hvert hold et hjemme- og udekamp med resten af gruppen. I henhold til resultaterne af alle spil spillet i hver gruppe afsløres vinderen. Holdene, der indtager den første eller andenplads i deres gruppe, klarer kvalifikationen. Landsholdet i det land, der er vært for mesterskabet, går automatisk videre til finalen.

Trin 2

Fordelingen af de sidste kampe mellem værtsbyerne er godkendt af UEFA-tilsynsrådet 2 år før konkurrencens start. Hver by, der er vært for mesterskabsspil, skal have en infrastruktur (telekommunikation, hotel, transport og andre), der opfylder de mest moderne krav. Ved dannelsen af den endelige liste over værtsbyer prioriteres deres investeringsprogrammer, som giver mulighed for finansiering af opførelse eller genopbygning af faciliteter i forbindelse med den europæiske fodboldturnering.

Trin 3

I finalen spiller holdene opdelt ved lodtrækning i 4 grupper et spil med andre medlemmer af gruppen. For en sejr i en kamp får et hold 3 point, for uafgjort - 1 point. Gruppekampe, bortset fra de sidste to, kan finde sted på forskellige tidspunkter. Holdene, der tog første og andenpladsen i gruppen, går til ¼-finalen, hvor de spiller et eliminationsspil med deres rivaler. I efterfølgende runder gælder det samme system. Hvis scoren er ens, tildeles en yderligere ved afslutningen af den ordinære tid, så i tilfælde af uafgjort afholdes en straffesparkskonkurrence.

Trin 4

Holdet, der vinder finalen, modtager guldmedaljer, titlen som europamester og Henri Delaunay Cup, som det skal beholde indtil det næste europæiske mesterskab. 2. plads tildeles sølvmedaljer, mens de tabende semifinalister modtager bronzemedaljer.

Anbefalede: