Sådan Strækker Du Klamperne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strækker Du Klamperne
Sådan Strækker Du Klamperne

Video: Sådan Strækker Du Klamperne

Video: Sådan monterer du dine klamper korrekt 2022, December
Anonim

Klamper er en uerstattelig ting for en atlet, især for en fodboldspiller. Først og fremmest skal sådanne sko være behagelige og behagelige. Hvis de nye støvler er lidt ude af størrelse, skal du ordne det før første gang på banen.

Sådan strækker du klamperne
Sådan strækker du klamperne

Er det nødvendigt

  • - varmt vand;
  • - alkoholholdigt produkt
  • uldsokker
  • - båre.

Instruktioner

Trin 1

Fugt dine støvler, eller bedre endnu, blød dem i varmt vand for at blødgøre din hud. Sæt dem derefter på dine fødder og gå lidt rundt. Efter en sådan procedure skal de tage form af et ben. Hvis skoene er læder, kan du bruge alkohol eller cologne i stedet for vand. Gnid indersiden af ​​dine nye støvler med sprit og gå rundt i dem et stykke tid.

Trin 2

Prøv en anden metode, der kan bruges med enhver lædersko. Anbring forseglede poser med vand inde og lad det stå i fryseren i ca. en dag. Støvlerne strækker sig på denne måde, når det frosne vand øges i størrelse. Men om de passer til dit ben, kan ikke garanteres.

Trin 3

Tag uldsokker dyppet i varmt vand eller vodka på dine fødder, træk i støvlerne og prøv at gå i dem i et par timer. Det er bedre at gøre dette derhjemme, så du kan sætte dig ned for at hvile. Den næste dag kan du gentage de samme trin, mens du laver dine egne ting.

Trin 4

Hvis du ikke kan lide at gå i våde sokker eller sko, bliver du nødt til at overmande dig selv og strække støvlerne med normalt slid. Sagen er selvfølgelig ikke hurtig, og smerten bliver nødt til at udholde, især hvis skoene gnider calluses.

Trin 5

Du kan få et specielt produkt i stormagasiner - en båre. Det er en dåse skum, der skal påføres skoene og derefter gå i den.

Populær af emne.