UFC-vægtkategorier, UFC-mestere I Alle Kategorier

Indholdsfortegnelse:

UFC-vægtkategorier, UFC-mestere I Alle Kategorier
UFC-vægtkategorier, UFC-mestere I Alle Kategorier

Video: UFC-vægtkategorier, UFC-mestere I Alle Kategorier

Video: UFC-vægtkategorier, UFC-mestere I Alle Kategorier
Video: Ufc weight classes 2021, and ufc weight champions 2021 2024, Kan
Anonim

The Ultimate Fighting Championship er en organisation, der er vært for blandede kampsportkampe. Ultimate Fighting Championship er baseret i Las Vegas, men kampe finder sted over hele verden. Oprindeligt blev UFC tænkt som en årlig turnering, men den utrolige succes gjorde UFC til en rigtig sportskonkurrence.

UFC vægtklasser, UFC mestre i alle kategorier
UFC vægtklasser, UFC mestre i alle kategorier

Hvad er UFC

I mange år har UFC været en førende blandt organisationer, der beskæftiger sig med udvikling af blandet kampsport. UFS tiltrækker krigere fra hele verden for både mænd og kvinder. Det var dog UFC, der gjorde MMA fra en sport til et skuespil.

Selvom UFS stadig er populær blandt fans, er mange af dem længe blevet desillusionerede over MMA. Især efter at pressen lærte, at resultaterne af mange kampe var forudbestemt af UFC-administrationen.

I øjeblikket er organisationen på udkig efter spændende atleter, men det er ikke let at finde virkelig værdige krigere. Så snart en stigende stjerne findes i UFC, inviteres en sådan atlet. Hans succeser slutter dog netop i det øjeblik, hvor fans og presse holder op med at tale om ham.

UFC betragtes af MMA-fans som den mindst betroede organisation. Denne position afspejles i mange tv-serier, tegneserier og tegnefilm.

Som regel går krigere til UFC for høje lønninger og muligheden for at blive berømt over hele verden.

Regerende mestere for UFS

De regerende mestre er de krigere, der formåede at vinde mesterskabet, men stadig er medlemmer af UFC og deltager aktivt i kampe. I øjeblikket er der 11 regerende mestre i UFS: 3 kvinder og 8 mænd.

Daniel Cormier

Billede
Billede

Han vandt tungvægtstitlen i 2018. Cormier deltog også i de olympiske lege i 2004 og 2008. Ifølge den officielle UFC-rangliste, som blev udarbejdet i 2018, er Daniel Cormier den bedste fighter, uanset vægtklasse. I øjeblikket betragtes Cormier som en af de mest populære UFC-mestre.

Gennem hele sin karriere har Daniel besejret mange berømte krigere. Forud for UFC havde Cormier en kontrakt med Strikeforce.

John Jones

Billede
Billede

Denne fighter vandt også sin titel i 2018, men i letvægtsafdelingen. Jones betragtes som den yngste letvægtsmester i UFS historie. John modtog sin titel i en alder af 30 år.

Gennem hele sin karriere har Jones været en vinder, men han har stadig et nederlag. Det blev modtaget på grund af diskvalifikation. Forud for hans suspension fra kampe kaldte mange publikationer John Jones for den bedste fighter i letvægtsafdelingen.

Amanda Nunis

Billede
Billede

Denne mester var i stand til at vinde to titler: i 2016 og i 2018.

Amanda er oprindeligt fra Brasilien. Mesterens titel, der blev vundet i 2016, blev givet til kvinden i bantamvægtsafdelingen, men titlen på 2018 var allerede i fjervægtsafdelingen.

Foruden mestertitler var Nunis i stand til at vinde et sort bælte i Jiu-Jitsu.

I løbet af sin karriere modtog Amanda kaldenavnet "The Lioness" (løvinde).

I 2018 giftede Nunis sig med sin kæreste, men dette var ikke en grund til at afslutte sin karriere.

Valentina Shevchenko

Billede
Billede

Valentina vandt titlen i flyvevægten på trods af at hun også optrådte i den letteste vægtkategori. Denne begivenhed fandt sted i 2018.

Valentina er fra Kirgisistan. Mesteren begyndte at øve kampsport i en alder af 5 år. Det er især bemærkelsesværdigt, at Shevchenko aldrig skiftede sin træner i hele sit liv.

Valentina har også en søster, der er aktivt involveret i Muay Thai, og siden 2008 har hun også skudt en pistol.

UFC-mestertitlen var ikke den eneste for Shevchenko. Hun har 11 Muay Thai mesterskabstitler, 3 kickboxingtitler og 2 MMA-titler.

Robert Whittaker

Billede
Billede

Han vandt titlen som mester i 2017. Robert konkurrerer i kategorien mellemvægt. I øjeblikket betragtes han som leder i mellemvægtsafdelingen.

Whittaker har et sort bælte i karate, et sort bælte i Hapkido og et brunt bælte i Jiu-Jitsu.

"Reaperen" er Roberts kaldenavn i blandet kampsport.

Rose Namajunas

Billede
Billede

Rose blev tildelt mestertitlen i 2017. Namajunas udførte og fortsætter med at optræde i kategorien minimumsvægt. Atleten sluttede sig til UFS i 2010.

Det er let at se, at denne mester har et ret usædvanligt efternavn for en amerikaner. Dette skyldes, at Roses forældre er fra Litauen.

Namayunas fans kender hende som "Thug Rose".

Rose har et sort bælte i karate og taekwondo samt et brunt bælte i jiu-jitsu. Det er bemærkelsesværdigt, at mesteren modtog sit første bælte i en alder af 9 år.

Rose er i øjeblikket i et forhold med Patrick Barry, som også er kendt som en MMA-fighter.

Max Holloway

Billede
Billede

Denne mand har vundet fjervægt. Denne begivenhed fandt sted i 2017. Atletens første præstation fandt sted i 2012.

Selvom Max bor i USA, blev han født og tilbragte det meste af sit liv på Hawaii.

I øjeblikket har mesteren et lilla Jiu-Jitsu-bælte, men han fortsætter med at forbedre sine færdigheder.

På trods af at Holloway taler for De Forenede Stater, er han fortsat patriot på Hawaii. Dette kan ses i det tøj, hvor Max går til ringen, og selv kaldte han sig selv en hawaiianer og ikke bosiddende i USA.

I 2012 giftede mester sig med en model, der også kommer fra Hawaii. Næsten umiddelbart efter brylluppet fik de et barn.

TJ Dillashaw

Billede
Billede

Dillashaw blev mester i 2017. Han konkurrerede i den letteste vægtkategori og blev to gange mester i denne vægtkategori.

T. J. er fra Californien. Mesterens vej til en professionel kampkarriere var lang og vanskelig. Det hele startede på college, hvor Dillashaw konkurrerede.

TJ begyndte at engagere sig i blandet kampsport efter at have afsluttet sin uddannelse på universitetet. I lang tid optrådte Dillashaw blandt amatører. Mesterens første professionelle præstation fandt sted i 2010.

I 2014 blev T. J. gift, og i 2017 meddelte parret, at de forventede deres første barn.

Khabib Nurmagomedov

Billede
Billede

Khabib Nurmagomedov er den regerende UFC-letvægtsmester. Fighter modtog mesterens titel i 2018. Nurmagomedov optrådte også i kategorien weltervægt.

Khabib taler for Rusland. Han kommer fra Sildi, en landsby i Dagestan. Khabib kalder sig en Avar - en repræsentant for de oprindelige folk i Kaukasus.

Nurmagomedovs første kamp fandt sted i 2012 og sluttede med sejr.

I 2016 grundlagde Khabib sit eget hold, som han kaldte "Eagles MMA".

Khabib Nurmagomedov er gift. Han har i øjeblikket to børn: en datter og en søn.

I 2019 blev mesteren diskvalificeret i 9 måneder og idømt en bøde på $ 500.000. Dette skete efter kampen med Conor McGregor, som blev diskuteret i lang tid af fans af krigerne og pressen.

Henry Sejudo

https://s-cdn.sportbox.ru/images/styles/upload/fp_fotos/10/05/0d53a9caf26273560a4db92f419146bf5b6861136edef762538662
https://s-cdn.sportbox.ru/images/styles/upload/fp_fotos/10/05/0d53a9caf26273560a4db92f419146bf5b6861136edef762538662

Henry blev mester i flyvevægt. Denne begivenhed fandt sted i 2018.

Mesteren er fra Kalfiornia. Hans forældre er fra Mexico. Henry voksede op i en fattig, men stor familie. Den fremtidige mester så sjældent sin far, fordi han tilbragte det meste af sin tid i fængsel.

Sejudos første optræden fandt sted i 2005. Henry blev femte blandt juniorer. På trods af en dårlig start tog Sejudo førstepladsen ved Pan American Senior Championships.

Henry konkurrerede også ved OL i 2008.

I 2012 kvalificerede Sejudo sig igen til OL, men bestod ikke. Derefter meddelte atleten, at han sluttede sin karriere. Men i 2013 vendte han tilbage til ringen, men allerede som en MMA-fighter.

Henry Sejudo har altid været af interesse for pressen og fjernsynet. Championen deltog i mange shows, holdt foredrag. I øjeblikket er Henry engageret i sociale aktiviteter.

Anbefalede: