Hvordan Man Vælger Langrendski

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Langrendski
Hvordan Man Vælger Langrendski

Video: Hvordan Man Vælger Langrendski

Video: Hvordan Man Vælger Langrendski
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, April
Anonim

Hvis du allerede har besluttet dig for skiløbstil - klassisk eller skøjteløb, hvor og hvordan du vil ride - på jomfruelig sne, en sportsbane eller en vandresti, så skal du bare vælge ski i overensstemmelse med din vægt og højde. I henhold til disse parametre kan du vælge langrendski med hensyn til længde og stivhed.

Sådan vælges langrendski
Sådan vælges langrendski

Instruktioner

Trin 1

Skilængde. Hvis du vælger den klassiske skiløbstil, skal tåen på skien i den længde, du har brug for, hvile mod midten af din hævede håndflade. Skøjter skal være 10 centimeter kortere. Butikken tilbyder dig borde, der viser størrelsen på langrendski og stave, som kan vælges i henhold til din højde.

Trin 2

Stivheden på ski. Skøjteløb er meget stive, for med denne stil på ski, i det øjeblik du skubber af, skulle midten af skien ikke have kontakt med overfladen, fordi dette nedsætter bevægelseshastigheden betydeligt. Klassiske ski til tør og blød sne er mindre stive, for tæt våd sne er de mere stive. For afslappede gåture skal du vælge ski til lav til medium hårdhed. Det vil være svært for en utrænet skiløber at bevæge sig på hårde ski - de glider konstant. Husk, at jo mere din vægt er fra normen, jo hårdere og længere ski har du brug for.

Trin 3

Hvilken producent der skal vælges. Hvis du ikke skal sætte hastighedsrekorder eller lige er begyndt at stå på ski, er der ingen mening i at vælge ski af kendte verdensmærker, men for nylig er globale producenter begyndt at placere deres produktionsfaciliteter i Østeuropa og Rusland og producerer ski der for amatører. Ski af høj kvalitet produceres af den velkendte Mukachevo-fabrik, der blev købt af Fischer, i Rusland - af STC-fabrikken, de kan købes billigt i sportsbutikker. Sådanne ski vil tjene dig til vinterture i mange år, men hvis du vil forbedre dine færdigheder, skal du købe en racermodel.

Anbefalede: