Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Lårfedt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Lårfedt
Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Lårfedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Lårfedt

Video: Hvordan Man Kan Slippe Af Med Overskydende Lårfedt
Video: Sådan Fjerner Du HIP DIPS (Ridebukselår)! HJEMMETRÆNING + TIPS 2024, April
Anonim

Overvægt i hofteområdet er sjældent hos mænd. Dette er hovedsageligt et kvindeligt problem. Dette arrangement af fedtceller i den kvindelige krop er primært forbundet med kvinders hovedformål - moderskab. Derfor deponeres energireserver så tæt på reproduktive organer: i bækkenområdet og på lårene. Men du kan stadig klare dette problem.

Hvordan man kan slippe af med overskydende lårfedt
Hvordan man kan slippe af med overskydende lårfedt

Er det nødvendigt

  • - fraktioneret diæt
  • - aerob træning
  • - squats og lunges uden vægte.

Instruktioner

Trin 1

Forvent ikke at slippe af med fede aflejringer et bestemt sted. Fedtcellerne i lårene forsvinder de sidste, og inden du når dem, vil du tabe dig i overkroppen.

Trin 2

Først og fremmest skal du gennemgå din diæt. Undgå tunge sene middage. Gør morgenmaden et must. Måltiderne skal være brøkdelte. I dette tilfælde vil maden, der kommer ind i kroppen i små portioner, have tid til at blive fuldstændigt forarbejdet til energi.

Trin 3

Skift din diæt. Langsomme kulhydrater og magert protein skal være grundpillerne i din diæt. Morgenmaden skal være så højt kalorieindhold som muligt. Sørg for at spise grød, kornbrød eller mysli om morgenen. Til middag er det bedre at spise protein mad. Hav altid noget let klar til en snack. Dette kan være et æble, en gulerod eller en frisk agurk.

Trin 4

Forsøg ikke at tabe dig dramatisk. Jo hurtigere du taber dig, jo hurtigere kommer det tilbage. Og det vender primært tilbage til hofterne og underlivet. Reducer dit kalorieindtag med 10-15%, og øg din fysiske aktivitet.

Trin 5

Blandt aerobe aktiviteter anbefales løb, rask gang og svømning for at reducere hofternes volumen. Men hvis du ikke er i stand til at svømme i et hurtigt tempo i 40-45 minutter uden at stoppe, er det bedre at nægte at træne i poolen. Giv præference til løbetræning.

Trin 6

Kør i et gennemsnitligt tempo dagligt i mindst 40 minutter. Fedtforbrændingsprocessen starter ca. 25-30 minutter efter starten af en løbetur og fortsætter i en og en halv til to timer, efter at den er afsluttet. Forsøg ikke at løbe hurtigt, det er bedre at løbe længere. Effekten af regelmæssig træning vises om 2-3 uger.

Trin 7

At tabe sig og reducere dine hofter kræver langvarig træning med lav intensitet i gymnastiksalen. De bedste hofteøvelser er squats og lunges. Gør så mange gentagelser som muligt med få eller ingen vægte.

Trin 8

Squatting med dine ben vidt fra hinanden og dreje tæerne udad vil arbejde på dine indre lår. Det er dette område, der er særligt besværligt, fordi det er svært at give efter for almindelige belastninger.

Trin 9

Gennemfør din træningsrutine ved ikke at bruge elevatoren. At gå op ad trappen er en fantastisk måde at effektivt forbrænde fedtceller på og stramme musklerne i lårene og gluterne.

Anbefalede: