Sådan Spiser Du For At Slippe Af Med Din Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiser Du For At Slippe Af Med Din Mave
Sådan Spiser Du For At Slippe Af Med Din Mave

Video: Sådan Spiser Du For At Slippe Af Med Din Mave

Video: Sådan Spiser Du For At Slippe Af Med Din Mave
Video: Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave 2024, Kan
Anonim

Hos kvinder opbevares overvægt hovedsageligt i maven. Dette lettes af den generelle slaggning af kroppen, mangel på fysisk aktivitet og dårlig ernæring. Motion og rationelle spisevaner kan hjælpe dig med at løse dette problem.

Sådan spiser du for at slippe af med din mave
Sådan spiser du for at slippe af med din mave

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du genoverveje tilgangen til mad - i stedet for to eller tre rigelige måltider er det bedre at spise lidt, men fem eller seks gange om dagen. Så det vil være lettere for kroppen at klare fordøjelsen af mad, du vil slippe af med fordøjelsesproblemer.

Trin 2

Fjern bælgfrugter fra din kost, da de forårsager oppustethed. Selvfølgelig skal du reducere brugen af fødevarer som bagværk, fede mejeriprodukter, fede kød og andre højt kalorieindhold. Hvis du ikke kan undvære dem, skal du spise dem om morgenen. Drik rigeligt med grøn te og rent vand. Sidstnævnte skal være fuld så meget som muligt.

Trin 3

Spis grøntsager og frugter. Takket være plantefibre eller fiber forbedrer de fordøjelsen og mætter kroppen. Forøg deres mængde i din diæt.

Trin 4

Udskift nogle af de sædvanlige fede fødevarer med nyttige kolleger. Moden avocado kan erstatte smør, da det har en behagelig, ikke alt for udtalt smag og en behagelig cremet konsistens. Nødder kan erstattes af chips og en række forskellige kiks. Nødder indeholder enumættede fedtstoffer og omega-3 fedtsyrer. Både det og et andet bidrager til vægttab.

Trin 5

Tilsæt chili peber til din mad, det reducerer appetitten og hjælper fordøjelsen. Foretrækker rød fed fisk frem for fed kød. Den indeholder også Omega-3 fedtsyrer. Spis grapefrugter og ananas så ofte som muligt, disse frugter tilskrives ikke forgæves de fedtforbrændende egenskaber. Det tilrådes at indtage en halv grapefrugt til hvert måltid. Genopfyld diæt med selleri og fennikel, det første er ikke kun det eneste produkt, der kræver flere kalorier at fordøje, end det giver, men har også egenskaben at fjerne overskydende væske fra kroppen. Fennikel har et gavnligt kompleks af sporstoffer og vitaminer. Det fremmer også fjernelsen af overskydende væske fra kroppen.

Anbefalede: