Hvordan Man Tjener I Volleyball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tjener I Volleyball
Hvordan Man Tjener I Volleyball

Video: Hvordan Man Tjener I Volleyball

Video: Волейбол от первого лица | VOLLEYBALL FIRST PERSON | ZENIT ST. PETERSBURG | LIBERO | 52 episode 2022, December
Anonim

Volleyball er et populært sportsspil, der ikke kun spilles ved konkurrencer og i fitnesscentre, men også udendørs. Beachvolley er en af ​​de bedste sommeraktiviteter udendørs, og det er ikke så svært at lære spillereglerne selv for en person, der er langt fra sport. Hvis du beslutter at lære at spille volleyball, skal du først og fremmest lære at servere bolden, hvoraf der er flere. I denne artikel vil vi beskrive flere typer volleyball-servering. Vælg præsentationstype i overensstemmelse med dine styrker og muligheder.

Hvordan man tjener i volleyball
Hvordan man tjener i volleyball

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er god til at hoppe og kan kaste bolden med et stærkt og retningsbestemt spark, mens du hopper, er jump serve fint for dig. På trods af kuglens høje hastighed vil det efter denne servering ikke være svært for din modstander at fange den flyvende kugle takket være dens præcise retning.

Trin 2

For et vellykket skud er det meget vigtigt at kaste bolden korrekt - lige foran dig, rette den lidt fremad og dreje bolden væk fra dig.

Trin 3

Du kan også bruge planlægningsfeed. Hvis du mestrer denne type serven perfekt, vil det øge dit holds chancer for at vinde, da en sådan serv ikke er let for fjenden at acceptere. Kast bolden op og slå den hårdt med din håndflade.

Trin 4

Bolden må ikke dreje under flyvning. For at bruge glide-servering skal du gå et par meter tilbage fra slutlinjen og slå bolden på plads. Hvis du rammer brystvorten direkte, får bolden til at glide og vil medføre vanskeligheder for den modtagende spiller fra det andet hold. Hvis du rammer bolden med brystvorten til venstre eller højre, glider bolden til venstre eller højre.

Trin 5

Færdigheden med kort servering kan give dig en stor fordel i spillet. For at gøre dette skal du dreje bolden og rette den med brystvorten fremad. Server bolden enten på en høj bane - du skal slå svagere og sende bolden højere eller tjene på samme måde som beskrevet i planlægningsservicen. Med en kort serve skal bolden ikke flyve for højt - den skal flyve over nettet og praktisk talt røre ved den.

Trin 6

Det er bedst at dirigere serven til den svageste spiller på modstanderholdet. Den højeste spiller kan få korte serveringer, og den laveste tværtimod dybe serveringer. Gå kun frem og til side - dette giver dig en fordel i spillet. At bevæge sig fremad i stedet for bagud vil bedre tjene bolden.

Trin 7

Tag ikke for stor risiko, når du serverer - spil roligt og målt, dette sparer dig for det uventede tab af et stort antal point. Tag dig tid til at servere bolden. Når du serverer, skal du holde dig inden for 8 sekunder - brug denne tid til at vurdere spillereglerne, tænk over strategien og selve serveringen. Kun i de sidste par sekunder serverer du bolden - pausen har en gavnlig effekt på dig og påvirker modstanderen negativt.

Populær af emne.