Sådan Spiller Du Golf

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Golf
Sådan Spiller Du Golf

Video: Sådan Spiller Du Golf

Video: Sådan Spiller Du Golf
Video: Lasse viser hvordan man spiller golf i HALS 2024, Kan
Anonim

Golf er et gammelt spil. Essensen i spillet er at køre bolden ind i hullet - et hul i jorden ved hjælp af en speciel klub. For at lære at spille golf skal du kende spillereglerne, have det rigtige udstyr og inventar. Resten afhænger af den træning, hvormed erfaring og sportslig succes kommer.

Sådan spiller du golf
Sådan spiller du golf

Er det nødvendigt

Legeplads, sæt golfklubber, golfbolde

Instruktioner

Trin 1

Find det ultimative golfklubværktøj. Hvis du har til hensigt at blive en proffs, skal du muligvis have mellem to og fjorten forskellige golfklubber i forskellige størrelser. I golf har hver golfklub sin egen kode eller personlige nummer, der siger meget om den slags slagtilfælde, der kan leveres med dette værktøj.

Trin 2

Få nogle bolde. Øvelse viser, at de første klubber har tendens til at bryde, og kuglerne går uigenkaldeligt tabt.

Trin 3

Pointen med at spille golf er at slå bolden i alle hullerne på banen ved at slå bolden med din klub. Normalt er der ni huller, men på en professionel bane er det atten. Hver brønd er markeret med et farvet flag. Begynd at sigte fra det første hul, selvom du kan starte fra midten, hvis det første hul er optaget af en anden spiller.

Trin 4

Efter træning skal du begynde at mestre spillet i henhold til alle reglerne. Kontroller først dine lokale spilleregler. Anbring et identifikationsmærke på bolden; hvis bolden ikke identificeres, betragtes den som tabt. Vælg mellem op til 14 golfklubber fra dit arsenal.

Trin 5

Placer bolden i startpositionen kaldet tee (markeret med markører). Slå i retning af det valgte hul. Når du laver efterfølgende hits, skal du ramme bolden fra den position, hvor den blev fundet, du kan ikke flytte den. Giv et fuldt slag, ikke et kast eller skub.

Trin 6

Tjek med lokale regler for placeringen af faste forhindringer (stier, asfalterede veje osv.). Du kan flytte bevægelige forhindringer hvor som helst i marken. Hvis bolden skifter position på samme tid, skal du gendanne den (der straffes ikke).

Trin 7

Overhold nøje de etablerede lokale regler, når du spiller. En bøde pålagt på grund af uvidenhed eller manglende overholdelse af reglerne kan ødelægge en god score og føre til nederlag.

Anbefalede: