Sådan Spiller Du Volleyball

Sådan Spiller Du Volleyball
Sådan Spiller Du Volleyball

Video: Sådan Spiller Du Volleyball

Video: Волейбол от первого лица | CLASSIC VOLLEYBALL FIRST PERSON | BEST MOMENTS 2020 | 73 episode 2022, December
Anonim

Der er mange volleyballfans i verden. Det er interessant ikke kun for tilskuere og professionelle spillere. På grund af dets tilgængelighed spiller millioner af mennesker volleyball på amatørniveau. Begyndere vil finde nyttige råd om, hvordan man spiller volleyball.

Sådan spiller du volleyball
Sådan spiller du volleyball

Volleyball spilles på en 9 m bred og 18 m lang bane. Professionelle baner er altid indendørs, mens amatører også kan spille udendørs. Begrænsningen for professionelle skyldes, at en let volleyball i blæsende vejr stærkt kan ændre flyretningen. Volleyballbanen er delt i to med et net, hvis højde er 2,43 m for mænd og 2,24 m for kvinder. Retten er opdelt i seks zoner, som hver har en spiller.

Formålet med spillet

To hold på 6 personer er hver placeret i deres egen halvdel. Formålet med spillet er at tvinge bolden til at røre gulvet på modstanderens bane eller at tvinge bolden til at gå uden for banen for at forhindre den modsatte spiller i at røre ved. I dette tilfælde tildeles et vindende point. Med 25 point vinder holdet sættet. Kampen fortsætter, indtil et af holdene har vundet 3 sæt. Den maksimale varighed af en kamp er 5 sæt. I det afgørende 5 sæt spiller hold op til 15 point.

De finesser i spillet.

Den spiller, der betjener bolden, forsøger at komplicere den i en sådan grad, at den tvinger modstanderen til at begå en fejl - enten rører bolden gulvet, eller modtagere begår en fejl og sender bolden uden for banen. Derefter tildeles det vindende hold et point, og serveren fortsætter sit arbejde. Den modtagende side kan maksimalt foretage 3 berøringer, hvorefter den skal færge bolden til modstanderens side. Hvis hun formåede at tjene et point, går tjenesten til hende, og spillerne i dette hold bevæger sig med uret til den næste zone. Dette fortsætter, indtil en af ​​siderne vinder 25 point, eller indtil et af holdene får 2 point. En vigtig del af volleyball er blokken. Det placeres af frontlinjespillerne for at forhindre modstanderen i at udføre et angrebsslag. Hvis bolden rører ved blokken, tæller den ikke med for det modtagende hold.

At lære at spille volleyball er ikke svært. Øvelse viser, at når der spilles flere gange om ugen, når selv begyndere et godt amatørniveau på omkring seks måneder. Derudover er dette en kontaktfri sport, og derfor er skader under spillet meget sjældne. Men han hjælper med konstant at holde sig i form og altid være i god form. Dette er et spil for folk i alle aldre og erhverv.

Populær af emne.