Sådan Spiller Du Beachvolley

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Beachvolley
Sådan Spiller Du Beachvolley

Video: Sådan Spiller Du Beachvolley

Video: Совет по пляжному волейболу для атакующих - The Batter's Box 2022, December
Anonim

Der er mange aktiviteter at gøre på stranden. På samme tid er forskellige sportsspil og konkurrencer fortjent populære. Beachvolley er et af de mest aktive og interessante spil.

Sådan spiller du beachvolley
Sådan spiller du beachvolley

Er det nødvendigt

  • - udstyret legeplads
  • - opgørelse (netto, bold)
  • - spillere;
  • - dommer.

Instruktioner

Trin 1

Forbered en beachvolleybane. Spillepladsen skal måle 16x8 m. Begræns den med elastiske bånd. Derudover skal der være frie zoner omkring banen mindst 3 m bred. Dybden af ​​banens sandoverflade skal være mindst 40 cm. Opdel banen i halvdelen med et net. For mænds konkurrencer skal det fastsættes i en højde på 2,43 m, og for kvinder - 2,24 m.

Trin 2

Saml en volleyball. Det skal have et stærkt, men blødt nok læderdæk, 66-68 cm i diameter, veje mellem 0,26 og 0,28 kg og være godt oppustet.

Trin 3

Saml hold for at spille beachvolley. Hvert hold kan kun bestå af to personer. Samtidig er udskiftninger ikke tilladt under spillet af en eller anden grund. Hvis en spiller fra et af holdene ikke kan fortsætte kampen, betragtes holdet som besejret.

Trin 4

Tjek strukturen i beachvolley konkurrencen. Dets essens ligger i, at spillet er opdelt i fester. For at vinde skal holdet sejre i to af dem. Først spilles to kampe, hvor sejren tildeles, når et af holdene scorer 21 point, forudsat at der er et hul på 2 point fra det andet hold. Hvis der ikke er noget hul, fortsætter spillet, indtil det er nået. Hvis begge hold vinder en gang i de første to kampe, spilles det tredje spil, men spillet spilles op til 15 point.

Trin 5

Forstå reglerne for målretning af beachvolleyball. De er baseret på princippet "en bold - et point". Med andre ord identificeres det vindende hold hver gang bolden spilles. Hun får et point, og også retten til at tjene overgår til hende.

Trin 6

Forstå de grundlæggende regler for beachvolley. Der er flere af dem. Rallyet begynder med en service. Det er lavet uden for den bageste kant af stedet. Det er tilladt at slå bolden med en hvilken som helst del af kroppen, men samtidig har hvert hold ret til at røre ved det kun tre gange, mens det er i sin halvdel af banen. Et tab tælles, hvis holdet rører bolden mere end tre gange, det falder på sin side af banen, bliver slået af, går ud af spillefeltet, rører ved nettet. Efter ti point i de første to kampe og fem i det tredje skifter holdene plads.

Trin 7

Vælg en dommer, der er bekendt med reglerne. Begynd at spille beachvolley.

Populær af emne.