Sådan Træner Du En Pige

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du En Pige
Sådan Træner Du En Pige

Video: Sådan Træner Du En Pige

Video: Sådan Træner Du En Pige
Video: Gramser på bikinipiger – SELVGLAD (1:10) med Katrine Gisiger 2024, Kan
Anonim

Piger træner ofte efter mænds programmer, dette er grundlæggende ikke sandt. Der er mange forskelle i korrekt træning. Faktisk er det på det fysiske og hormonelle niveau, at kønnenes organismer er imod hinanden i mange aspekter.

Sådan træner du en pige
Sådan træner du en pige

Træningsvolumen

Under en træning bør kvinder bruge flere arbejdssæt, reps og øvelser end mænd. Dette skyldes, at de er domineret af oxidative muskelfibre, det vil sige, at der er en større disposition for udholdenhed end for eksplosiv styrke.

Piger har brug for at opretholde en så stor mængde stress for at få tilstrækkelig stimulans til muskelvækst. Oxiderende, de er hårdføre muskelfibre vokser meget dårligt. Derfor er der ikke behov for at fokusere på styrketræning. Men de skal være til stede. Når alt kommer til alt skal du ikke glemme stærke, eksplosive muskelfibre, da de også spiller en bestemt rolle i den kvindelige krop.

Rep-området skal være mindst ti. Det giver lidt mening at arbejde med næsten maksimale vægte i 5-6 gentagelser. Da styrketræning ikke vil have det ønskede resultat.

Hvileinterval mellem sæt

Mænd hviler op til 5 minutter mellem sætene. Kvinder har ikke brug for dette på grund af muskelvævets struktur. Mælkesyre, der forårsager overdreven muskelsmerter, bruges meget hurtigt. Efter blot et par minutter er den kvindelige krop klar til nye belastninger.

Træningsfrekvens

Piger har lov til at øve meget oftere end fyre. Faktum er, at de under træning ikke giver alt deres bedste. I betragtning af anatomien træner en kvinde også på sit fedt, mens en mand bruger glykogen, som er indeholdt i muskelvæv. Glykogen har en tendens til at løbe tør hurtigt, og fedtreserver hos kvinder er næsten altid tilgængelige.

Træningstempo

Det er nødvendigt at holde et langsomt, kontrolleret tempo i udførelsen. Men du behøver ikke gå ekstreme ting ved at gøre hver forlængelse eller bøjning i 5-6 sekunder. Dette skyldes, at de fleste kvinder fysiologisk ikke har en disposition for hurtige, eksplosive bevægelser.

Cardio træning

At dømme efter anatomien, bør kvinder også vælge et langsomt, jævnt tempo i cardio. Du bør ikke køre sprints, og maratonløb er den mest egnede rute. Du må ikke ændre din hastighed under hele løbet. Der er ingen mening i at lave træning med høj intensitet og højt interval.

Muskelgruppepræferencer

Se på din krop og forstå, hvad du mangler. Hvis du har en bred talje og hofteledd, skal du arbejde på toppen. De fleste kvinder har en skulderbælte bagved. Hvis du fokuserer på det midterste delta og latissimus dorsi, vil taljen visuelt se meget mere fordelagtig ud.

Alle har oprindeligt helt forskellige genetiske tilbøjeligheder, forestil dig en ideel kvindelig figur. Det vil sige, for nogen er det et "timeglas", hvis du ønsker det, skal du tilpasse din krop til dette. Nogen kan lide store hænder hos kvinder, nogen har store ben, der er ingen klare anbefalinger i denne sag.

Træning for piger er forskellig i sine egne egenskaber, og det genetisk iboende potentiale er helt anderledes for alle. Følg disse retningslinjer og stræb efter dit atletiske ideal!

Anbefalede: