Pilates: Træning For Dovne

Indholdsfortegnelse:

Pilates: Træning For Dovne
Pilates: Træning For Dovne

Video: Pilates: Træning For Dovne

Video: Pilates: Træning For Dovne
Video: 30 MIN LAZY DAY WORKOUT | Gentle Pilates Routine To Boost Your Mood! 2024, April
Anonim

Pilates er en af de træningsteknikker, der er udviklet af tysk-amerikanske Josef Pilates. Dette system indeholder øvelser for alle dele af kroppen, under udførelsen af hvilken vejrtrækning får en særlig rolle.

Det antages, at Pilates er velegnet til mennesker i alle aldre og fitnessniveauer, og muligheden for at komme til skade, mens man laver Pilates, er næsten umulig.

Pilates og vægttab

På trods af den tilsyneladende lette træning udvikler Pilates øvelser perfekt styrke og udholdenhed. Din krop bliver fleksibel, kropsholdning forbedres, stofskiftet accelererer, desuden bidrager regelmæssig motion til, at de indre organer fungerer korrekt. Du kan mærke det efter cirka en måneds daglig træning. Nu til et par grundlæggende øvelser. Hver øvelse skal gentages 8 gange, du skal bevæge dig glat.

1. Strækker benene

Læg på ryggen, løft dine ben og bøj ved knæene. Løft den øverste del af kroppen og træk den op til dine fødder. Forlæng dit højre ben parallelt med gulvet. Når du indånder, skal du trække dit højre ben mod din krop. Gentag nu øvelsen for venstre ben.

2. Sidestang

Læn dig på din højre hånd med dit bækken og benene på gulvet. Placer foden på højre ben bag venstre. Når du udånder, skal du løfte dine ben og bækken fra gulvet og løfte din venstre hånd op. Kroppen skal strækkes ud i en lige linje. Lås din krop i denne position i et par sekunder. Gentag planken på den anden side.

Billede
Billede

3. Plank fra knæet

Kom på alle fire, fokuser på lige arme. Når du ånder ud, skal du samtidig rette din højre arm og venstre ben ud, så de er parallelle med gulvet. Bøj ikke, hold spidsen lige. Gå tilbage til startposition, og skift arme og ben.

4. Skulderbro

Lig på ryggen, bøj dine ben, stræk dine arme langs kroppen. Løft dit bækken. Kroppen skal strækkes ud i en lige linje.

5. Bencirkler

Lig på ryggen med armene langs kroppen. Bøj dine ben som for en skulderbro. Løft kun kroppen op til skulderbladene (skulderbladene forbliver på gulvet) og samtidig højre ben. Med tæerne på dine fødder tegner du 5 cirkler i luften, først i den ene retning og derefter i den anden retning. Sænk ned til startpositionen, gentag for venstre ben.

Anbefalede: