Øvelser For Dovne

Øvelser For Dovne
Øvelser For Dovne

Video: Øvelser For Dovne

Video: Øvelser For Dovne
Video: Театральная игра № 7 - Внимание! 2024, Kan
Anonim

For at holde kroppen i form skal en person aktivt engagere sig i sport i mindst 2-3 timer om ugen og helst mere. Hvad skal jeg gøre, hvis du ikke kan finde styrke eller ønske om dette? I stedet for at skælde dig ud for at være doven, skal du gøre det til en regel at lave i det mindste enkle øvelser - øvelser for de dovne.

Øvelser for dovne
Øvelser for dovne

Bland forretning med fornøjelse

Hvis du kan lide at ligge i sofaen foran tv'et - brug denne tid til gavn for din krop. Mens du ser på dit yndlingsprogram, kan du dreje en motionscykel, svinge dine mavemuskler eller træne med håndvægte - du kan endda gøre mere end normalt, da du bliver båret af tv'et. At udføre forskellige opgaver rundt om i huset kan også kombineres med motion. Stryg dit tøj - stå på tæerne for at pumpe dine kalve op. Tør støvet af - tænd for musikken og dans aktivt. At træne med dit barn er bare den perfekte mulighed for motion, du kan hoppe eller danse sammen.

Sport med venner

Holdsport er et godt alternativ til fitness, plus de er meget sjovere. Fodbold, volleyball, bordtennis, badminton - du kan tænke på mange muligheder. Der er ingen måde at lege - cykle eller rulleskøjteløb, og om vinteren - kælke og stå på ski med børn.

At gå er også en god måde at varme op og forbrænde nogle kalorier på. Du kan for eksempel gå ud 2 stop tidligere om morgenen og gå til fods på arbejde, gå i løbet af din frokostpause eller gå en tur i weekenden.

På arbejde

For mange mennesker begrænser arbejde evnen til at bevæge sig i løbet af dagen. Prøv at finde muligheder for at belaste din krop igen. Gå op og ned ad trappen i stedet for elevatoren, og i stedet for at tale i telefon med en kollega, stå op og gå til hendes kontor.

Anbefalede: