Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Er Dannet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Er Dannet
Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Er Dannet

Video: Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Er Dannet

Video: Hvordan Det Russiske Fodboldlandshold Er Dannet
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, April
Anonim

Det russiske fodboldlandshold repræsenterer landet ved forskellige mesterskaber i verdensklasse. Dette hold inkluderer kun de bedste spillere, der gentagne gange har vist sig i aktion.

Hvordan det russiske fodboldlandshold er dannet
Hvordan det russiske fodboldlandshold er dannet

Instruktioner

Trin 1

Det russiske fodboldlandshold erklærede sig først i 1992 som efterfølgeren til Sovjetunionens landshold. Holdets sammensætning opdateres årligt, men antallet af atleter i landsholdet i gennemsnit overstiger ikke 25 personer. Nogle af dem spiller i russiske fodboldhold, og nogle har længe været fuldgyldige medlemmer af udenlandske klubber.

Trin 2

Der er ingen særlige principper for dannelsen af sammensætningen af landsholdet. Valget af spillere hviler udelukkende på holdets trænerpersonale. Som regel styres mentorer ofte af russiske klubbers statistikker og inviterer på baggrund heraf visse atleter til landsholdet. Landet er oftest repræsenteret af spillerne i den russiske fodbold Premier League, sjældnere inviteres spillerne i klubberne i første og anden division til landsholdet.

Trin 3

Mindst 11 atleter skal spilles, inklusive to angribere, fem midtbanespillere, fire forsvarere og en målmand. Fremad og midtbanespillere opfordres til at spille spillet nær modstanderens mål, resten af spillerne skal forsvare deres mål. Ud over hovedtroppen inkluderer det russiske fodboldlandshold reservespillere, der er klar til at erstatte spillere, der er skadet eller sendt af en eller anden grund. I øjeblikket er der 23 personer i fodboldlandsholdet.

Trin 4

Alle inviterede atleter gennemgår grundig lægekontrol, ifølge resultaterne, som det russiske fodboldlandsholds træner udarbejder en træningsplan. Der lægges stor vægt på spillernes psykologiske stabilitet, for denne ekstra (både gruppe- og individuelle) konsultationer med psykologer arrangeres.

Trin 5

Til træningssessioner samler mentorer absolut alle medlemmer af landsholdet, også dem der muligvis ikke tager banen. Træningsprogrammet afhænger ikke kun af atleternes fysiske tilstand, men også af rangen for deres fremtidige modstandere. Trænere studerer omhyggeligt holdene, som deres spillere skal kæmpe med, identificerer styrker og svagheder, drager visse konklusioner om holdet som helhed.

Trin 6

Som et resultat vælges der for hver kamp en individuel spilleteknik, som spillerne prøver at følge for at opnå et sejrende resultat. Holdets store størrelse giver coachingpersonalet mulighed for at variere holdets sammensætning og modsætte sig de mest magtfulde spillere til forskellige rivaler.

Anbefalede: