Nye Sportsgrene Ved OL I Sochi

Nye Sportsgrene Ved OL I Sochi
Nye Sportsgrene Ved OL I Sochi

Video: Nye Sportsgrene Ved OL I Sochi

Video: Yulia Lipnitskaya's Phenomenal Free Program - Team Figure Skating | Sochi 2014 Winter Olympics 2022, December
Anonim

For første gang ved de olympiske vinterlege i Sochi blev der indført et rekordantal nye discipliner. Atleterne har en chance for at vinde yderligere 12 sæt medaljer.

Et nyt look inden for snowboarding
Et nyt look inden for snowboarding

De Olympiske lege i Sochi bryder alle rekorder for innovation, fordi konkurrencens olympiske program er blevet udvidet takket være introduktionen af ​​nye typer discipliner. Så mange som 98 sæt medaljer vil blive spillet ved disse olympiske lege. Dette antal sæt forklares med, at der er introduceret 12 nye typer konkurrencer i programmet for vinter-olympiske lege.

Det største antal innovationer påvirkede skisporten - 9 nye typer konkurrencer er dukket op her. De fleste af dem er relateret til ekstremsport - freestyle og snowboarding. Til hver af disse discipliner blev der tilføjet 4 typer konkurrencer. I freestyle vil kvinder og mænd nu konkurrere om medaljer i følgende typer konkurrencer: ski hapfile og ski slopestyle. Konkurrencer for snowboardere har fortyndet sådanne typer som parallel slalom og snowboard slopestyle.

Resten af ​​disciplinerne i det nye olympiske program i Sochi 2014 er holdkonkurrencer. Så i skiskydning starter den første olympiske blandede stafet endelig, som allerede er testet af vores skiskyttere i verdensmesterskabet. Stafetten i luge-sporten ser også meget spektakulær ud, hvor russiske atleter har enhver chance for at modtage de højeste priser. Nå, apogee for de olympiske vinterlege var den allerede afsluttede holdskøjteløbskonkurrence, hvor de russiske kunstløbere slog deres rivaler med stor margin og modtog deres guldmedaljer.

Populær af emne.