Hvordan Man øger Slagets Kraft

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man øger Slagets Kraft
Hvordan Man øger Slagets Kraft

Video: Hvordan Man øger Slagets Kraft

Video: Hvordan Man øger Slagets Kraft
Video: Hvordan man laver en fjerfjerningsmaskine med sine egne hænder 2024, April
Anonim

Det er vigtigt at forstå for nybegyndere atleter, at ikke kun kropsvægt er vigtig for at øge påvirkningen, men også den inerti, der opstår i det øjeblik, hvor den påvirkes. Dette er et vigtigt øjeblik i kampretningen, som vil hjælpe os med at gøre slaget mere kraftfuldt. Der er også en række vigtige regler for at styrke strejkens magt.

Hvordan man øger slagets kraft
Hvordan man øger slagets kraft

Er det nødvendigt

  • - Motionscenter;
  • - træner;
  • - handsker
  • - håndvægte og vægtstang.

Instruktioner

Trin 1

Sæt hele din kropsvægt i stansen. Stansen er meget kraftigere end du forventer. Uanset hvor uddannet du er eller ej. Hvis du er fortrolig med boksning, har du sandsynligvis hørt udtrykket "atlet skubber med hånden". Dette betyder, at en given bokser, der slår slag, ikke lægger sin kropsvægt i dem. Naturligvis kan sådanne slag ikke slå en modstander ud. Fortsæt derfor den forreste bevægelse af hele kroppen, når du påfører et slag. Tag et skridt fremad eller drej hele din krop rundt om din fod.

Trin 2

Stol på ikke kun dine muskler at ramme, men også træne dine sener! Mange mennesker tror, at jo flere muskler, jo stærkere er slaget. Tværtimod - hvis du pumper dine biceps, vil de ikke være i stand til at rette op skarpt og lave en bidende bevægelse. Vær derfor meget opmærksom på ikke kun pumpning af muskler, men også tilkobling, strækning og håndvægt senet gymnastik. Det anbefales at udføre seneøvelser i henhold til A. Zass-systemet.

Trin 3

Start dine slag fra bunden af din krop. Når vi bliver trætte, føler vi ofte, at vores ben halter bagefter. Derfor er det bydende nødvendigt at arbejde på mere benstyrke. Vi har bare brug for dem til at sende os videre. Hvis du rammer fra den øverste del af kroppen, vil du ikke være i stand til at styrke stødet, da den nederste del vil blive bagud og komme i vejen.

Trin 4

Inkluder bevægelse ved stød. Dette vil øge deres styrke mange gange. Men husk, at når du begynder at flytte et hvilket som helst objekt og derefter forsøger at bremse det, så kæmper du uundgåeligt med dets inerti. Ingen grund til at gøre dette ved påvirkning! Bekæmp ikke inerti. Dette betyder, at du skal, når du rammer, fortsætte med at bevæge dig gennem målet, mens du ikke stopper i mellemfaser. Følg dit slag, og du vil se, hvor meget dets kraft vokser!

Anbefalede: