At Lære At Lytte Til Os Selv

At Lære At Lytte Til Os Selv
At Lære At Lytte Til Os Selv

Video: At Lære At Lytte Til Os Selv

Video: At Lære At Lytte Til Os Selv
Video: The courage to trust yourself...listen to the nudges | Jo Simpson | TEDxUniversityofEdinburgh 2024, Kan
Anonim

Hvor vigtigt er det at lytte til din krop, at være i stand til at forstå dens behov? I yoga anses dette for at være af største betydning. Oftere stoler vi på forskellige læremidler, instruktioner, gamle afhandlinger mere, men ikke vores egen krop. Og dette er grundlæggende ikke den rigtige position.

Uchimsja prislushivat'sja k sebe
Uchimsja prislushivat'sja k sebe

Måske er det nyttigt at følge instruktionerne grundigt i nogle andre områder og områder i vores liv, men ikke i yoga. Yogaens opgave er at gøre os friere. Herunder at hjælpe vores krop til at slappe af, få styrke og få mest muligt ud af vores ressourcer. Og hvis vi ikke begynder at fokusere på, hvad vores krop virkelig har brug for, så vil vi ikke være i stand til at hjælpe det fuldt ud.

Det er især vigtigt at være i stand til at fokusere på kroppens behov, når vi studerer derhjemme, alene og ikke med en kvalificeret instruktør, der bestemmer en passende og nødvendig belastning for os.

Når vi øver os selv, skal vi lytte til den indre lærer! Når vi hører og stoler på vores krop, kan vi få mest muligt ud af øvelsen.

Vi laver nogle yogaøvelser og”spørger” vores krop, er der harmoni? Hvis alt er harmonisk, vil kroppen takke os, vi vil føle, at vi gør alt rigtigt.

Men vi får kun sådanne tip, når vi vil høre dem. Derfor ville det være godt at tage det som regel, at vi fokuserer på indre fornemmelser og først derefter på, hvordan vi ser ud, på hvordan vi tror, vi har brug for at udføre øvelsen.

Og når vi mestrer denne ikke komplicerede, generelt mekanisme, vil vi være i stand til at sige, at "nu laver jeg virkelig yoga!" Ellers vil det være fitness, akrobatik, men ikke praksis med selvkendskab.

Anbefalede: