Hvilke Stilarter Af Yoga Er Der

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Stilarter Af Yoga Er Der
Hvilke Stilarter Af Yoga Er Der

Video: Hvilke Stilarter Af Yoga Er Der

Video: Hvilke Stilarter Af Yoga Er Der
Video: Yoga For Complete Beginners - 20 Minute Home Yoga Workout! 2024, April
Anonim

På trods af dets eksterne alsidighed og ligheden ved at udføre asanas er yoga opdelt i forskellige stilarter afhængigt af tempoet i sessionen, intensiteten og endda lufttemperaturen i yogarummet. Efter at have forstået yogaens stilarter er det let at forstå, hvad der præcist er nødvendigt for hver enkelt person.

Hvilke stilarter af yoga er der
Hvilke stilarter af yoga er der

Er det nødvendigt

Yogamåtte, instruktør

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste og mest udbredte yogastil i verden er hatha yoga. Denne stil er primært rettet mod harmonisk fysisk udvikling. Regelmæssig praksis med hatha yoga har en positiv effekt på tilstanden af rygsøjlen, bevægeapparatet og forbedrer immuniteten. Denne stil af yoga kan praktiseres af begyndere, børn og ældre.

Trin 2

For dem der kan lide at holde deres krop i god form, er Ashtanga Vinyasa yoga velegnet. Øvelser i denne stil udføres i en ret kraftig rytme, der er et stort antal dynamiske asanas, der styrker muskelkomplekset og har en god effekt på kroppens generelle tilstand. Velegnet til mennesker uden kroniske sygdomme.

Trin 3

Bikram yoga (eller hot yoga) udføres ved en temperatur på ca. 40 ° C, derfor anbefales det ikke til personer med sygdomme i det kardiovaskulære system eller lungerne. Denne type yoga hjælper med vægttab, styrker muskler, er en god nok stil for unge og energiske mennesker, men det anbefales at øve ikke kun Bikram yoga på samme tid, men også klassiske typer.

Trin 4

En meget god stil for begyndere er Iyengar yoga. Denne stil som helhed ligner hatha yoga med den generelle afslappede og omtanke ved at udføre asanas. Trænere er opmærksomme på statiske asanas, der strækker sig. Velegnet til studerende i alle aldre og sundhedsmæssige forhold, da det er designet til det individuelle tempo i lektionen.

Trin 5

Yoga som en filosofi og livsstil praktiseres for det meste i en stil som Kundalini Yoga. Stilen er kendt for sin overordnede flydende og blødhed i opbygningen af asanas samt meget fokus på meditation.

Anbefalede: