Hvordan Man Lærer At Lave En Rondat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave En Rondat
Hvordan Man Lærer At Lave En Rondat

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Rondat

Video: Hvordan Man Lærer At Lave En Rondat
Video: Hvordan lære man at lave (flik) // #2⭐️ 2024, Kan
Anonim

Intet spring-aerobic-træningsprogram er komplet uden en rondat - et flip-jump. Det er fra denne base, at flak, salto, pirouetter og mange andre komplekse akrobatiske kombinationer begynder. Udefra ser disse øvelser ganske enkle ud, men der kræves god fysisk kondition til dette. Din opgave er straks at mestre den korrekte teknik til udførelse af rondaten og eliminere alle fejl. Derefter udføres alle efterfølgende elementer også uden grove fejl.

Hvordan man lærer at lave en rondat
Hvordan man lærer at lave en rondat

Er det nødvendigt

  • - håndstandsfærdigheder
  • - mestring af hjulet og kurbet;
  • - træners konsultation.

Instruktioner

Trin 1

Lær at holde din krop i dine arme - kun i dette tilfælde kan du lære at lave en rondat. Først og fremmest anbefales det at styrke dine arme med regelmæssige push-ups og håndvægtøvelser.

Trin 2

Efter at have mestret stativet skal du gøre hjulet: med et stop på hænderne; forbinder benene og drejer 90 grader; et hjul med et spring efterfulgt af en drejning.

Trin 3

Forstærk de tidligere øvelser og begynd at studere springet (curbet) fra en stående position på dine hænder. Du har brug for, som et resultat af en hurtig bevægelse af dine ben og et skub med dine hænder, fra startposition til stående stilling. Til at begynde med kan du gøre dette fra bænken og først derefter stå op på gulvet. Først efter de forberedende øvelser kan du prøve at lave en runde op.

Trin 4

Bemærk, at starten på runden er som et hjul. Der er dog en forskel: Når du udfører en kombination til venstre, skal du dreje højre hånd mod venstre hånd. Dette er grundlaget for teknikken. Når du går gennem stativet, skal du forbinde dine ben og færdiggøre rondaten med en courbet (uden at bøje dine ben!). Endelig udføres toppehoppet.

Trin 5

Lær at lave en rondat i følgende rækkefølge: - udfør et par trin til en startkørsel, mens dine arme skal løftes lige før elementets begyndelse; - lav en tilgang med et lille spring fra et sted på et ben. Det andet ben strækkes fremad - løft dine arme, vip din krop og stræk dine arme til gulvet. Udfør samtidig (i det lodrette plan) en sving - med benet, som du sprang på; - derefter - curbet og spring med en 180 graders flip. Det er vigtigt, at dine arme skubber fra gulvet uden at bøje - skulderbæltet skal fungere. I dette tilfælde tager benene hændernes position.

Trin 6

Hvis du efter landing ved inerti begynder at bevæge dig fremad med ryggen (det vil sige efterfølgende akrobatiske teknikker som f.eks. En flak foreslår sig selv), kan rondaten betragtes som mestret.

Anbefalede: