Hvordan Man Bygger Biceps Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Biceps Derhjemme
Hvordan Man Bygger Biceps Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Biceps Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Biceps Derhjemme
Video: Hvordan få større biceps raskt (BARE GJØR DETTE!) 2024, Kan
Anonim

Harmonisk udviklede arme er normalt forbundet med store biceps. Men hvad hvis du simpelthen ikke har tid til at gå i gymnastiksalen, men du stadig vil have en smuk krop? Løsningen er enkel - at pumpe biceps derhjemme er ikke så svært, det enkleste sportsudstyr og en halv time om dagen er nok.

Hvordan man bygger biceps derhjemme
Hvordan man bygger biceps derhjemme

Er det nødvendigt

  • - To håndvægte
  • - Barbell

Instruktioner

Trin 1

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Ælt skulderled og albuer med svingende bevægelser, først med bøjede arme, derefter lige. Gør svingbevægelser i fem minutter. Dette vil give dig den nødvendige forberedelse af leddene til de kommende øvelser.

Trin 2

Stå lige op med ryggen lige og se lige over din højde. Ret din hals, og tag håndvægtene i dine hænder og tryk albuerne mod kroppen. Løft hver hånd skiftevis til skulderen, og sænk den ned uden at fastgøre i denne position. Foretag tolv gentagelser med hver hånd, og gentag dette sæt fire gange.

Trin 3

Gendan vejret, tag en vægtstang op. Stå op med hovedet lige ud. Pres albuerne mod din torso og løft barbell op til hagen med skarpe bevægelser. Gentag denne øvelse tredive gange i tre sæt. På det sidste sæt skal du lave femten reps, du kan bruge lidt snyd og flere reps - i denne tilgang skal du indlæse biceps så meget som muligt.

Trin 4

Sid på en stol og tag fat i håndvægten med den vægt, du brugte i den første øvelse i din højre hånd. Placer dine triceps på dit indre lår og løft det op så hurtigt som muligt. Når du har nået bicepsfejl, skal du skifte arm. Udfør denne øvelse, før loftet for fiasko er fem reps med hver hånd.

Anbefalede: