Hvem Vil Spartak Lege Med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Vil Spartak Lege Med?
Hvem Vil Spartak Lege Med?

Video: Hvem Vil Spartak Lege Med?

Video: Hvem Vil Spartak Lege Med?
Video: «Мы бились друг за друга, это командная победа!» Промес и Игнатов — об историческом успехе в Неаполе 2024, April
Anonim

I begyndelsen af august vandt "Spartak" allerede med en stor score mod "Rubin". Der er stadig 29 spil tilbage for at forsøge at tage en plads i top tre i russisk fodbold.

Spartacus
Spartacus

Instruktioner

Trin 1

Det næste russiske fodboldmesterskab i Premier League er startet. Moskva "Spartak", der erstattede hovedtræner i offseason, har til hensigt at komme ind i de tre bedste stærkeste hold i år. For at gøre dette skal du spille 30 spil med klubber på forskellige niveauer. To møder spilles med hvert hold - det ene hjemme, det andet på vej.

Trin 2

I begyndelsen af august spillede de en udekamp mod Rubin Kazan. Muscovites formåede at vinde 4: 0, hvilket inspirerede håb i holdets fans om et positivt resultat i slutningen af mesterskabet. Det næste spil spilles mod en meget stærk klub - Dynamo. I dette tilfælde vil mødet være på modstanderens felt, hvilket giver en vis psykologisk fordel.

Trin 3

Resten af Spartaks rivaler kan opdeles i grupper: stærk, gennemsnitlig og svag. Hvis du skal spille med førstnævnte på grænsen af dine muligheder, er det med sidstnævnte nogle gange nok at demonstrere din klasse i første halvdel for at tørre spillet ud resten af kampen. Men denne mulighed er farlig, fordi selv svage klubber kan vise et højt niveau af fodbold i en enkelt kamp.

Trin 4

Stærke hold inkluderer: Zenit, CSKA, Lokomotiv, Krasnodar, Dynamo. I disse klubber er der målrettet arbejde i gang for at styrke kompositionen. Til dette erhverves spillere på bestemte baner "punktvist", så holdets rotation er konstant.

Trin 5

Samtidig overstiger Zenit og Dynamo Skt. Petersborgs budget lidt andre teams budgetter. På den anden side er det ikke penge, der vinder kampe, men fodboldspillere og trænere. De vigtigste og principielle vil være kampe med Zenit, Lokomotiv, CSKA og Dynamo.

Trin 6

Følgende hold tilhører de midterste bønder: "Rubin", "Kuban", "Terek", "Rostov", "Amkar". Enhver af klubberne vil være i stand til at overraske dig og tage point væk fra Spartak. Derfor bør du indstille dig til en seriøs kamp. Som den sidste sæson viste, har muscovitterne et problem med holdning til hold på mellemniveau. Tabet af flere point med dem gjorde det umuligt at spille i European Cup-turneringerne i år.

Trin 7

Svage hold inkluderer: Arsenal, Mordovia, Ural, Ufa, Torpedo. Imidlertid vil udekampe med dem være meget vanskelige. Forud for deres publikum ønsker alle at spille så lyst og bedre som muligt. Det vil være særligt vanskeligt på møder uden for Ural, da flyvningen og tilpasningen kan fratage muligheden for hele kampen at spille på grænsen af muligheder. Det er manglen på koncentration og træthed i de sidste femten minutter, der ofte forhindrer dig i at score point på vejen.

Anbefalede: