Sådan Får Du CCM I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du CCM I Boksning
Sådan Får Du CCM I Boksning
Video: Sådan Får Du CCM I Boksning
Video: Tilluuttut / Boksning 2023, Februar
Anonim

Boksning er en sport med stærkt sind og krop. CCM i boksning er en værdig grad i en bokserkarriere, som du bliver nødt til at svede i træning i gymnastiksalen og derefter bekræfte din viden og færdigheder i ringen. Men efter at have modtaget CCM i boksning, vil du begynde at respektere dig selv mere for dedikation og modtage anerkendelse og respekt hos personen i dit miljø.

Sådan får du CCM i boksning
Sådan får du CCM i boksning

Instruktioner

Trin 1

Arbejd vedholdende og flittigt i hver træning. Finpudse bokseskolens tekniske færdigheder til automatiseringspunktet. Træn din udholdenhed og rygnøjagtighed. Dette er nøglen til din sejr i ringen. Husk at du skal have en stærk og skarp slag for at fuldføre CCM i boksning. For at gøre dette skal du træne styrkepotentialet i de slående muskler.

Trin 2

Find en god coach og øv dig under hans vejledning for at tilegne dig ovenstående færdigheder og evner. Træneren fortæller dig fejl og hjælper dig med at rette dem. Du vil beskytte dig mod overtræning og unødvendig skade ved at træne under vejledning af en træner. Forsøm ikke denne anbefaling og gå meget hurtigere end andre.

Trin 3

Vælg det rigtige motionscenter til atleter, hvis dygtighed er højere end din. Dette hjælper dig med at lære af dem og vokse hurtigere. Husk, at træning sparring med en stærkere partner er langt mere effektiv end timers træning alene. Organiser træningsprocessen korrekt. Overhold regimet og spis til tiden. Husk, at din diæt skal være fra naturlige kilder. Fjern fede fødevarer og indtag så mange frugter og juice som muligt. Sov mindst otte timer om dagen.

Trin 4

For at modtage CCM i boksning skal du vinde mesterskabet i regionen, regionen eller republikken, forudsat at mindst otte personer deltager i din vægtkategori, og to af dem allerede er kandidater til mester i sport.

Trin 5

Vind det russiske zonemesterskab i boksning eller Moskva (St. Petersburg) juniormesterskabet. For at få tildelt en CCM skal du have mindst tre kampe, og din vægtkategori skal have mindst to CCM'er.

Trin 6

Tag førstepladsen i mesterskabet i ethvert sportssamfund, for eksempel Dynamo, Ruslands ungdom osv. Spil mindst tre kampe, hvoraf to skal være med CCM. For at modtage CCM kan du også tage førstepladsen i det russiske mesterskab.

Populær af emne.