Hvordan Man Lærer At Svinge Et Sværd

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Svinge Et Sværd
Hvordan Man Lærer At Svinge Et Sværd

Video: Hvordan Man Lærer At Svinge Et Sværd

Video: Hvordan Man Lærer At Svinge Et Sværd
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim

Siden oldtiden i Japan blev dygtigheden til at bruge et sværd betragtet som en af de vigtigste. Katana eller samurai-sværdet var mere end blot et symbol. Det var et dødbringende våben i hænderne på en trænet samurai. Hvordan kan man lære at svinge et sværd under moderne forhold?

Hvordan man lærer at svinge et sværd
Hvordan man lærer at svinge et sværd

Instruktioner

Trin 1

Øv dig først med en bokken, en trækugle. Rør ikke ved et rigtigt våben, før mentoren har tillid til dig. Tag fat i enden af bokkenhåndtaget med din venstre hånd. Klem det tæt sammen med din ring og tommelfinger.

Trin 2

Placer din langfinger på grebet. Sørg også for, at dit indeks og tommelfinger kan bevæge sig frit. Slaver dem ikke.

Trin 3

Tag fat i toppen af bokkenhåndtaget med din højre hånd, hvis det ikke har en forend. Efterlad et mellemrum i fingeren mellem knytnæve og greb. Gør dine pegefingre og håndled parallelle med hinanden. Efterlad et håndledsbredde mellem hænderne.

Trin 4

Hold bokken i 15 til 20 minutter uden at ændre dit greb. Dette er nødvendigt for at få en god fornemmelse af grebeteknikken og træne fingrene.

Trin 5

Drej dine håndled indad på samme tid, som om du vrider en våd klud ud. Ret derefter dine arme tilbage til udgangspositionen på sværdet. Begge håndflader skal være oven på bokken i slutningen af denne bevægelse. Udfør denne øvelse 100 gange om dagen. Dette hjælper med at øge styrken af hænder og underarme og vil også træne dig i at bruge sværdet.

Trin 6

Placer dine fødder sammen og drej dit venstre ben 30 grader. Skub din højre fod fremad, indtil din højre hæl og venstre tæer er justeret. Bøj dine knæ og skift din vægt på tæerne.

Trin 7

Tryk tæerne mod gulvet. Dette giver mulighed for hjørnebevægelser og hurtig rotation. Alt dette kan gøres meget hurtigere end i kampretningen af kudo.

Trin 8

Lær at stikke og skære med et træsværd under vejledning af en erfaren instruktør. Husk at arbejde på dine arme, ben og torso hver dag. Træn dine håndled så ofte som muligt ved hjælp af ovenstående metoder. Hvis du følger disse anbefalinger, lærer du at arbejde med et ægte sværd efter en bestemt tid. Tag en meget gradvis tilgang til dette spørgsmål!

Anbefalede: