Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Med åreknuder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Med åreknuder
Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Med åreknuder

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Med åreknuder

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Med åreknuder
Video: SÅDAN TRÆNER VI I VIRUS TIDEN? 2024, Kan
Anonim

Sportsaktiviteter er gode for alle uden undtagelse. Men hvad hvis der er tegn på åreknuder på benene? Selvfølgelig skal du træne. Standardøvelser overbelaster virkelig svækkede blodkar. Men ved hjælp af sport kan vi øge deres tone markant. Derfor er det bydende nødvendigt at studere, men med nogle justeringer.

Sådan træner du i gymnastiksalen med åreknuder
Sådan træner du i gymnastiksalen med åreknuder

Instruktioner

Trin 1

Den første og fremmeste anbefaling er den obligatoriske brug af kompressionsundertøj. Mange producenter af sportsbeklædning har disse leggings til salg. De er designet til både kvinder og mænd. Deres materiale passer og klemmer benene meget godt. Det anbefales at købe leggings en til to størrelser mindre for tilstrækkelig kompression. Du skal dog føle dig godt tilpas. Brug kompressionstøj til hver træning. Dette forhindrer sygdommen i at udvikle sig.

Trin 2

Sådant undertøj anbefales ikke kun til dem, der allerede har åreknuder. Men også til dem, der har en tendens til dette. Hvis du bruger det, vil det reducere din risiko for at udvikle denne sygdom alvorligt.

Trin 3

Klasser i gymnastiksalen. Fartøjer oplever maksimal stress, når de træner i stående stilling. Disse øvelser inkluderer forskellige squats, lunges, deadlifts. De skal fjernes hundrede procent. Klasser skal gå til det vandrette plan. Gør benpresser, benforlængelser, bensvingninger, bensvingninger, hævelser i bækkenet og liggende ab-øvelser. Skibene losses så meget som muligt og får fremragende tone.

Trin 4

Overkroppens muskler skal nu kun trænes, mens du sidder eller ligger. Så trykket på benene på benene minimeres.

Trin 5

Aerob træning skal udføres enten på en vandret stationær cykel eller på en romaskine. Standard løbebånd og ellipse skal elimineres.

Trin 6

Efter at have afsluttet din træning er det meget vigtigt at lægge sig ned med benene op i 7-10 minutter. Dette vil resultere i udstrømning af stillestående blod.

Trin 7

Det er også nødvendigt at tage et koldt brusebad til underekstremiteterne. Isvand toner perfekt blodkar. Du vil føle dig meget bedre og vil i høj grad hjælpe din krop. Træn og bliv sund.

Anbefalede: