Sådan Lærer Du, Hvordan Du Laver Kolber Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du, Hvordan Du Laver Kolber Tilbage
Sådan Lærer Du, Hvordan Du Laver Kolber Tilbage

Video: Sådan Lærer Du, Hvordan Du Laver Kolber Tilbage

Video: Sådan Lærer Du, Hvordan Du Laver Kolber Tilbage
Video: Sådan bliver du TEGNE-MESTER | Lakserytteren 2023, December
Anonim

Blandt de forskellige akrobatiske stunts, som gymnaster og atleter udfører, er der ofte en flak - et tilbageskridt med en flip, hvilket er et vigtigt accelererende element, da man under flip kan udvikle en høj rotationshastighed. Enhver, der bruger nok energi og tid til træning og praksis, kan lære sådanne kup.

Sådan lærer du, hvordan du laver kolber tilbage
Sådan lærer du, hvordan du laver kolber tilbage

Instruktioner

Trin 1

For at udføre bagkolben korrekt skal du øve to bevægelser - et spring tilbage med støtte på dine hænder og derefter et spring fra hænder til fødder. Start træningen ved at udføre en almindelig bro fra stående stilling.

Trin 2

Først skal du lave broen med en forsinkelse, og derefter gøre det selv, forsøge at sænke dig selv tilbage og derefter stige til startpositionen med en skarp og piskende bevægelse. Placer træningsmåtter på gulvet for at dæmpe stødet og øv dig i at rykke dine arme og torso bagud og lander på ryggen efter springet.

Trin 3

Lær også at springe tilbage og op - hvis du ikke kan gøre dette alene, skal du bede assistenten om at støtte dig under lænden. Når du træner spring, skal du altid pakke armene tilbage.

Trin 4

Træn derefter en håndstand - du skal opretholde balance og balance i kroppen, og fra en håndstand skal du springe skarpt til dine fødder og svinge dine ben. Denne svingning skal være hurtig og kraftig - så vil springet fra hånd til fod være effektivt.

Trin 5

Arbejd med at finpudse din flakteknik med en træner, men når du begynder at vende over hovedet og derefter vende fra hånd til fod, skal du prøve at udføre ikke-understøttede flips. Til træning kan du udføre en væltning fra en lav støtte, som dine arme er placeret på.

Trin 6

Gentag øvelserne mange gange for at undgå almindelige fejl - for eksempel at svinge benene for langsomt og trægt, hvilket gør en kraftig og aktiv flip umulig. Sving altid dine arme i en høj bane, og placer dine arme tættere på støtten med dine fødder.

Anbefalede: