Sådan Taber Du Dig Under Træning

Indholdsfortegnelse:

Sådan Taber Du Dig Under Træning
Sådan Taber Du Dig Under Træning

Video: Sådan Taber Du Dig Under Træning

Video: Sådan Taber Du Dig Under Træning
Video: Vægttab i overgangsalderen - sådan taber du dig under menopausen 2024, April
Anonim

Motion, styrketræning og aerob træning kan hjælpe dig med at tabe sig, eller rettere reducere din krops fedtreserver. Men nogle gange fører lange timer i gymnastiksalen eller stadionet ikke til det ønskede resultat. Dette betyder, at en person overtræder visse regler for at tabe sig.

Sådan taber du dig under træning
Sådan taber du dig under træning

Instruktioner

Trin 1

Vægttab opfattes ofte som vægttab. Når man vælger sportstræning for at nå deres mål, tager mange mennesker ikke højde for, at muskler, der vejer mere fedt, uundgåeligt stiger under træning, og som et resultat står aflæsningerne på skalaen stille eller falder meget langsomt. Derfor er den første regel for dem, der ønsker at tabe sig, ikke at stole på vægten. Bedre at måle kroppens volumen eller evaluere hastigheden af vægttab efter udseende. Vær ikke bange for, at den opnåede muskelmasse erstatter alt fedt i volumen - dette kan kun ske, hvis du tager protein shakes og specifikt beskæftiger dig med bodybuilding.

Trin 2

For at tabe sig mere effektivt under træning skal du bruge det meste af tiden på aerob aktivitet - dette er øvelser i et hurtigt tempo, hvor pulsen stiger. I dette tilfælde tager kroppen de første par minutter energi fra glukosen i blodet, hvorefter den gradvist skifter til nedbrydning af fedt. I dette tilfælde skal du bevæge dig i et moderat tempo for ikke at kvæle - i dette tilfælde vil en tilstrækkelig mængde ilt strømme til musklerne. Du kan jogge, aerobic, stå på ski, gå hurtigt.

Trin 3

Brug mindre af din træning på styrketræning. På trods af at fedt ikke forbrændes direkte under styrketræning, bidrager sådanne øvelser også til vægttab. Muskelmasse stiger og i hvile kræver mange kalorier, hvilket med den samme diæt fører til vægttab.

Trin 4

Træn regelmæssigt og længe nok, ellers begynder kroppen ikke at omorganisere stofskiftet og nedbryder ikke fedtvæv. Med sjældne og for vanskelige, og endnu mere med lette og korte træningsprogrammer, tværtimod begynder processen med lagring af fedt. For at få mest muligt ud af dine vægttabfordele på så kort tid som muligt, prøv intervaltræning. Alternative aktiviteter: et og et halvt minut med push-ups, derefter to minutters jogging på plads, så musklerne ikke bliver trætte af den monotone belastning.

Trin 5

Husk, at korrekt vægttab ikke bør gå for hurtigt. Du behøver ikke tabe mere end to eller tre kilo om en måned. Et sådant vægttab er meget mere effektivt, resultatet bliver løst i lang tid.

Anbefalede: