Sådan Fjernes Maven

Sådan Fjernes Maven
Sådan Fjernes Maven

Video: Sådan Fjernes Maven

Video: Derfor rumler maven så højt 2022, December
Anonim

Ejerne af en smuk flad mave ses altid med beundrende og misundelige blikke på stranden. Kvinder drømmer om den prægede tryk på deres elskendes krop, og mænd drømmer om de elegant afgrænsede konturer af deres eneste. Så muligheden for at passe ind i dit yndlings tøj og føle dig munter og frisk er ikke alle de fornøjelser, der venter dem, der har besluttet at fjerne deres mave.

Sådan fjernes maven
Sådan fjernes maven

Sund livsstil

Start operationen for at bringe din krop til perfektion med overgangen til en sund livsstil. Få nok søvn, prøv ikke at være nervøs, gennemgå din diæt. Overskydende fedt kan ophobes forskellige steder, men maven er en af ​​de første, der rammes.

Der er ikke noget universelt sæt produkter, hvis anvendelse vil garantere opretholdelse af vægten på samme niveau. Frem for alt udvikle sunde spisevaner. Forsøg ikke at genvinde din harmoni ved hjælp af tilfældig faste - det kan forstyrre naturlige processer i kroppen og vil ikke give de ønskede resultater. Du kan gradvist fjerne overskydende mavefedt ved at spise mad med lavt kalorieindhold, såsom frisk frugt, grøntsager og stivelsesrige fødevarer såsom brun ris og fuldkornsbrød. Giv dem op, der er nyttige til maven, mere præcist, for dens vækst, slik, chips, sodavand. Spis kun, hvad der er godt for dit helbred.

Rensning fra toksiner

I forskellige anbefalinger om, hvordan man fjerner en mave, findes kefir ofte som et nyttigt produkt. Et glas af dette mejeriprodukt bryder ikke din diæt og giver dig en følelse af fylde. Men vigtigst af alt renser kefir tarmene og hele kroppen for toksiner.

Til samme formål skal du spise mere vegetabilske fødevarer. Lav dig selv en morgenmad med for eksempel havregryn og et æble, lav en salat med grøntsager med urter til frokost og tag en gulerodssnack om aftenen.

Ved normal tarmfunktion skal du drikke et glas køligt, rent vand om morgenen. Eller tag en til to spiseskefulde olivenolie eller hørfrøolie på tom mave. Du kan blande det med en halv citron. Vanen med at gøre dette hver dag vil også hjælpe dig med at rense leveren, normalisere dens arbejde. Vegetabilske olier er hovedsageligt sammensat af flerumættede fedtstoffer, hvorfor de også bidrager til vægttab.

Fedtsugning

Hvis du endnu ikke har besluttet, hvordan du fjerner maven, skal du overveje alle mulige metoder. For eksempel, hvis omfanget af problemet er stort, kan du prøve at vende dig til kosmetikindustriens fremskridt. Fedtsugning er en seriøs operation, derfor, efter at have besluttet det, skal du omhyggeligt vælge en klinik og kun kontakte fagfolk. Ved hjælp af denne procedure kan du modellere kroppens konturer og fjerne overskydende fedt, slippe af med grimme folder under brystet og omkring navlen og fjerne deformationen i form af en kugle. Selvfølgelig er fedtsugning ikke overkommelig for alle, men det er ikke den eneste måde at tabe sig på.

Kosmetik

Vælg et specielt modelleringsmiddel, det kan være en creme, maske, gel, olie - eller et helt kompleks. De vil også koste penge, og desuden kan de ikke i sig selv flade maven. Brug dem kun i forbindelse med motion, diæt, massage og andre behandlinger.

Indpakning

Wrap hjælper med at fjerne fedt fra maven. De aktive komponenter i specielt fremstillede blandinger fjerner overskydende væske fra væv og nedbryder fedt. Dette er en populær service inden for skønhedssaloner, men indpakning er ikke så vanskelig og kræver i princippet ikke specielle færdigheder for at udføre det. Så du kan bruge den til at fjerne maven derhjemme. Sørg for at rense din hud, inden du indpakker den, helst med en skrubbe. Damp det, og masser derefter massen på maven og taljen. Indpak problemområdet med folie og klæd dig varmt. Bedre at ligge under lagen og vente en halv time eller aktivt bevæge sig hele tiden. Vask den derefter af. Proceduren udføres hver anden dag.De mest effektive vægttabspakkeblandinger er med kaffe, ler, eddike og honning.

1. Fortynd kaffe og ler med kogende vand 1: 1 til konsistensen af ​​creme fraiche. Lad det brygge og køle af. Udfør proceduren med denne blanding som beskrevet ovenfor.

2. Opløs to spiseskefulde tør sennep i vand, tilsæt en teskefuld æblecidereddike og salt, og opbevar blandingen i et varmt rum i 24 timer. Tilsæt varm honning i en mængde svarende til den resulterende sammensætning. Påfør på maven.

3. Indpak med en klud gennemblødt i 3. eddike. Tilsæt et par dråber æterisk olie, hvis det ønskes. Sæt plastfolie rundt om maven og gentag alle de samme trin.

Hydromassage

Kropsformning kan også udføres ved hjælp af bade med hydromassage. Denne service er ikke ualmindelig i SPA og skønhedssaloner. Den rettet handling af vandstråler, der leveres under tryk, vil tone mavemusklerne, bryde de akkumulerede klumper af fedt og få de hadede Shar Pei-folder til at springe ud. Massage med vand forbedrer blodcirkulationen, fremskynder stofskiftet, forbedrer hudens tilstand. Dybest set er det nyttigt for alle, der kan tage et bad. Men rådfør dig stadig med en specialist inden massagen.

Øvelser til maven

Alle disse metoder fungerer fuldt ud, når de kombineres med træning. Motion for maven fjerner ikke kun overskydende, styrker mavemusklerne, men giver også kroppen en smuk form.

Tag enhver sport, du kan lide. Eller dans. Køb en abdominal træner hjem. Tilmeld dig en ligesindet gruppe eller til en-til-en lektioner. Gym, cykling, løb - der er mange muligheder. Det vigtigste er at starte.

Træning under vejledning af en professionel er mest effektiv. Men intet forhindrer dig i at lave lektioner derhjemme.

Hvis du beslutter at fokusere på styrketræning, uafhængigt eller ved hjælp af en specialist, skal du udvikle et sæt øvelser, der ikke kun har til formål at slippe af med maven, men også til at styrke alle muskler. Ved at fokusere på én ting vil det faktisk være svært at være tilfreds med den måde, tingene går på. Derudover er mavemusklerne involveret i næsten alle øvelser, også dem, hvor bevægelserne udføres ved hjælp af andre dele af kroppen. Træn i et tempo, der passer dig - en langsom indsats i en godt fast position er altid mere effektiv end en stærk rykk.

Her er et par populære og effektive øvelser, hvor mavemusklerne maksimeres.

1. Først - løft kroppen fra en liggende position. Lig på ryggen med hænderne under hovedet. Bøj dine knæ og sørg for, at dine fødder er flade på gulvet. Ved at trykke på din nedre del, stram dine mavemuskler og løft din overkrop, mens du strækker dig fremad. Vær opmærksom på, at skuldrene er lige, albuerne er spredt ud til siderne. Bagdel og fødder skal ikke bevæge sig.

2. Twisting the torso in a liggende stilling - i denne øvelse arbejder de skrå muskler aktivt. Liggende på ryggen, hænderne under hovedet, bøj ​​knæene, placer en ankel på knæet på det andet ben. Sørg for, at støttebenets knæ er på linje med den tilsvarende skulder, og at foden hviler på gulvet. Løft armen og skulderen på støttebenet op og frem, og før dem til torsionens midterlinje, som om de krøller sig rundt om rygsøjlen. Den anden hånd skal altid være i kontakt med gulvet.

3. Tredje - "Bro". Liggende på ryggen, bøj ​​knæene og hvil dem på gulvet. Albuerne skal være i en 90 graders vinkel med nedre ryg en smule buet. Hvil dine albuer, skuldre og fødder på gulvet, løft samtidig dine hofter og bryst - hovedbevægelsen skal udføres af bækkenet. Efter en pause skal du vende tilbage til startpositionen. Forsøg at undgå de vigtigste fejl: adskillelse af fødderne, skæv bevægelse på grund af ukoordineret bevægelse af hofterne, ustabil knæposition.I alle øvelser skal du gøre en indsats for udånding, vende tilbage til startpositionen - ved indånding.

Klasser med spilkonsoller

Du kan fjerne en lille mave ved at spille. Bogstaveligt talt. Vælg et program og et sæt øvelser, der specifikt er rettet mod at træne mavemusklerne. Alene eller med venner skal du tænde for spilkonsollen og flytte med tegnene på skærmen.

Der er mange undskyldninger: "Hvordan man fjerner maven, hvis jeg allerede er over …" eller "Alle i familien havde problemer med at være overvægtige, der kan ikke gøres noget ved det …". Alt dette kaldes med et ord - dovenskab. For at fjerne maven skal du bare komme ud af sofaen og begynde at træne. Hvilken mulighed du ender med er ikke vigtig. Så hvad foretrækker du - igen at skjule din mave med velvalgte tøj eller, efter hårdt arbejde med dig selv, demonstrere din ideelle krop for alle?

Populær af emne.