Hvor Finder Finalen I Den Ukrainske Fodboldcup Sted?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Finder Finalen I Den Ukrainske Fodboldcup Sted?
Hvor Finder Finalen I Den Ukrainske Fodboldcup Sted?

Video: Hvor Finder Finalen I Den Ukrainske Fodboldcup Sted?

Video: Hvor Finder Finalen I Den Ukrainske Fodboldcup Sted?
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, April
Anonim

Den 23.og ukrainske fodboldcupkonkurrence startede i juli 2013 med deltagelse af 48 professionelle og to stærkeste amatørhold i landet. Amatører i det var repræsenteret af "Nyt liv" (Andreevka) og ODEK (Orzhev), der allerede var faldet ud af kampen på det indledende stadium. Finalen i 2014-turneringen er planlagt til at finde sted den 7. maj. Stedet er endnu ikke bestemt.

Shakhtar Donetsk glæder sig over endnu en sejr i cupen
Shakhtar Donetsk glæder sig over endnu en sejr i cupen

Finalen uden Shakhtar er ikke finalen

De mest titlen ukrainske klubber i cupen er Shakhtar Donetsk og Dynamo Kiev, der vandt ni gange i dem. I alt har Dynamo 12 cupfinaler, mens Shakhtar, der har fejret succes i de sidste tre turneringer, har 13. Shakhtar og Dynamo har mødt hinanden i finalen seks gange. Og den samlede score for deres kampe er stadig lige.

Hovedhøjdepunktet i cupen såvel som det ukrainske mesterskab er konfrontationen mellem de to største præmier i lokal fodbold - Dynamo Kiev og Shakhtar Donetsk, der har nået finalen 25 gange og vundet ni sejre hver.

Minearbejderne nåede den ukrainske cupfinal for første gang i 1995 efter straks at have vundet dette hæderlige trofæ. I det afgørende møde, der fandt sted dengang i Kiev, slog Shakhtar Dnipro fra Dnepropetrovsk i en straffesparkskonkurrence - 1: 1 (7: 6). Og i sidste års finale besejrede minearbejdere Chornomorets Odessa i Kharkiv med en score på 3: 0, startende i 2014-cupen som de vigtigste favoritter.

Forresten var den første vinder af den ukrainske cup i 1992 Chornomorets, som i ekstra tid brød modstanden fra Metalist Kharkiv - 1: 0.

I 1/16 finalen i det nuværende rally slog holdet fra Donetsk Illichivets i Mariupol med en score på 3: 0, og i 1/8 finalen påførte Nikolaev-holdet et lignende udebanet, idet han med tillid nåede kvartfinalen. Og nu, for at nå semifinalen, skal afdelingerne for den rumænske specialist Mircea Lucescu spille den 26. marts i Chernigov med den lokale Desna.

Hvad angår de vigtigste og faktisk de eneste rivaler fra Shakhtar fra Dynamo Kiev, der tog mesterskabet i Cupen for sidste gang i 2007 (Shakhtar viste sig at være besejret - 2: 1 - så viste Shakhtar sig at være deltagelse Dynamo vandt ikke uden problemer hjemme mod Metallurg Donetsk - 3: 2. Og i spillet for at nå kvartfinalen besejrede de endnu en Shakhtar 4-0 væk fra Sverdlovsk (Luhansk Oblast).

"Neutral" stadion

Samme dag, 26. marts, er der planlagt yderligere tre spil, hvor alle deltagerne i semifinaleet vil blive bestemt: Slavutich (Cherkasy) - Niva (Ternopil), Metalist (Kharkiv) - Dynamo (Kiev) og FC "Ternopil "(Ternopil) -" Chernomorets "(Odessa). Medmindre selvfølgelig disse kampe, hvor gæsterne er favoritter, ikke annulleres på grund af den aktuelle politiske situation i landet …

Som anført i Reguleringerne for Professional Football League i Ukraine, er det efter afslutningen af alle fire kampe i kvartfinalen, at byen vil blive bestemt, som får retten til at være vært for den sidste kamp i lodtrækningen den 7. maj. Hovedbetingelsen er, at det er den løsning, hvis hold ikke spiller i en af de to semifinaler den 15. april.

En af de syv ukrainske byer - Donetsk, Kiev, Odessa, Ternopil, Cherkassy, Chernigov eller Kharkiv, som var vært for den afgørende kamp i 2013 - kan blive "ejer" af den næste finale i landets Cup.

Ukraine uden fodbold

Desværre havde de ukrainske hold i foråret 2014 ikke tid til fodbold. Som sandsynligvis hele landet. Og ingen ved, om Cup-finalen finder sted på den bestemte dag. En vejledende kendsgerning er for eksempel det mareridt for fansen, at Dynamo Kiev var nødt til at spille deres hjemmekamp i Europacupen på Cypern …

Anbefalede: