Sådan Ser Du Belastningen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Belastningen
Sådan Ser Du Belastningen

Video: Sådan Ser Du Belastningen

Video: Sådan Ser Du Belastningen
Video: Bind øjenvippeforlængelse 6D! MESTERKLASSE! Trin for trin! 2024, April
Anonim

Det er behageligt at udføre et sådant arbejde, hvis resultat umiddelbart er synlig. I gymnastiksalen er situationen meget mere kompliceret - effektiviteten af øvelserne er langt fra umiddelbart synlig. Hvordan kan man bestemme, at belastningen er valgt korrekt, og at tempoet er optimalt? Der er flere måder at finde ud af, om din træning har haft gavn umiddelbart efter.

Sådan får du vist belastningen
Sådan får du vist belastningen

Instruktioner

Trin 1

Vær opmærksom på hvilke muskler der virker. Et tegn på en forkert valgt belastning er spænding i de forkerte muskler, som du arbejder på. Med den første tilgang er let ubehag i leddene mulig, men med efterfølgende tilgange skal det forsvinde. Derefter skal du mærke spændingen direkte i muskelen, der trænes.

Trin 2

Du skal ikke føle dig sulten. Trangen til en snack, der opstår under træning, indikerer, at blodsukkerniveauet falder. For meget arbejde har ført til, at niveauet af glykogen i musklerne falder for hurtigt. Din krop er ved at begynde at bruge muskelprotein som et byggemateriale. Det er ikke nødvendigt at tale om muskelvækst under sådanne forhold.

Trin 3

Kroppen skal ikke føle sig brudt. Organismen, som har fået tilstrækkelig stress, oplever en tilstand af behagelig træthed. En let rystelse i hænderne indikerer, at den modtagne belastning var anstændig, men ikke uoverkommelig. Kvalme, kramper, koldsved er et tegn på, at du overtræner.

Trin 4

Musklerne skal øges markant i størrelse. Flere tilgange rettet mod at udarbejde specifikke muskler bør føre til, at disse muskler øges i volumen og får fasthed. Denne pumpning er den mest behagelige fornemmelse, du kan opleve i et træningscenter. Resultaterne skal være indlysende. Hvis lange sessioner ikke fører til noget positivt resultat, er din belastning helt klart utilstrækkelig.

Trin 5

Du skal føle dig mild euforisk, når du forlader gymnastiksalen. Tilstrækkelig fysisk aktivitet fører til frigivelse af glædehormoner i blodbanen: serotonin og endorfin. Med utilstrækkelig eller overdreven belastning får du ikke denne effekt.

Trin 6

Fra træning til træning skal din styrke vokse. Du kan opnå lidt mere med hvert sæt. Dette antyder, at du vælger den rigtige træningsvægt, og at du har tid til at hvile i intervallerne mellem sætene. Et fald i styrke er et signal om en forkert træningsproces. Årsagerne kan være forskellige: utilstrækkelig opvarmning, for meget træningsvægt, udføre sæt i et for hurtigt tempo.

Trin 7

Du ser frem til din næste træning. De fremskridt, der er gjort under træning, fører til, at du har tillid til fremtidige højere resultater. Hvis du ikke kan vente med at komme ud af gymnastiksalen, er det tid til at begynde at tænke på at ændre din belastning.

Anbefalede: