Fitness På Stranden Og I Vandet

Fitness På Stranden Og I Vandet
Fitness På Stranden Og I Vandet

Video: Fitness På Stranden Og I Vandet

Video: Fitness På Stranden Og I Vandet
Video: Havana Camila Cabello Young Thug Dance Fitness -Melody DanceFit 2024, Kan
Anonim

Farvel til de grå dage, hej, hav, sol og sand! Jeg vil nyde hvert minut. Men hvordan gør man dette, hvis man ikke har tid til at tage sig af sig selv før resten, og nu ikke føler sig selvsikker? Svaret er simpelt: begynd at træne lige på stranden. Desuden har du lige ved hånden sådanne effektive simulatorer som sand og vand.

Fitness på stranden og i vandet
Fitness på stranden og i vandet

Stranden er et fantastisk sted at dyrke sport på en sjov måde. Selv en stille 30 minutters gåtur langs stranden ankel dybt i vand er en god måde at forbrænde ekstra kalorier på og styrke dine benmuskler. Fedtforbrændingseffekten vil være større, hvis dine fødder er knædybde i vandet.

På stranden

Kører på sandet. At løbe på blødt sand er svært selv for erfarne løbere, så det er bedst at løbe langs stranden ved lavvande, når sandet er hårdt.

Beach Volleyball. Afvis ikke, hvis du bliver tilbudt at spille beachvolley. Holdet har ikke 6 personer, men kun to. I modsætning til et almindeligt spil er der mere arbejdsbyrde her. Du er nødt til at hoppe og bevæge dig på sandet, hvilket giver modstand, så flere muskler arbejder under spillet.

I vand

Machi. Gå op til halsen i vandet, stræk armene ud foran dig og sving dine ben fremad og prøv at røre tæerne med foden.

Kører på plads. Kom i vandet og start med at løbe på stedet. Kast dine ben tilbage. Prøv at røre dine bagdele med dine hæle.

Lymfedrænning. En simpel havvandsmassage er en ideel mulighed for at stramme kroppen og fjerne overskydende vand. Gå i vandet, tag hænderne i låsen og begynd at massere ved siden af problemområder.

Trykke. Liggende på vandet, spred armene ud til siderne, håndfladerne ned. Træk knæene mod brystet, lås positionen i et par sekunder, og vend tilbage til startpositionen. Gentag flere gange.

Hvis du vil have noget nyt til dig selv, skal du være opmærksom på vandsport som surfing, kiting osv. Dette er en god måde at styrke musklerne i din ryg, mave, arme og ben.

Anbefalede: