Sådan Slipper Du For Ridebukser På Dine Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du For Ridebukser På Dine Hofter
Sådan Slipper Du For Ridebukser På Dine Hofter

Video: Sådan Slipper Du For Ridebukser På Dine Hofter

Video: Sådan Slipper Du For Ridebukser På Dine Hofter
Video: Hofteøvelser 2024, April
Anonim

Desværre er problemet med ekstra centimeter på hofterne kendt for mange kvinder. De såkaldte "ridebukser" kan ikke kun forekomme blandt damer med storslåede former, men også nogle tynde kvinder. Er det muligt at slippe af med ridebukser på hofterne, og hvordan man gør det - vores dagens emne.

Sådan slipper du for ridebukser på dine hofter
Sådan slipper du for ridebukser på dine hofter

Korrekt ernæring

Endnu en gang husker vi, at lokalt vægttab næsten er umuligt. Derfor, hvis du vil slippe af med kropsfedt, hvilke "ridebukser" er, så er overgangen til korrekt ernæring uundgåelig. Undgå fede stegte fødevarer og spis masser af frugt og grøntsager. Du bliver også nødt til at udelukke boller, kager og andre "snacks" fra kosten.

Glem ikke, at der skal være meget væske i ridebuksediet. 2-2,5 liter vand er det mindste, du har brug for.

Øvelser til ridebukser

image
image

Så her er nogle eksempler på øvelser, der hjælper med at slippe af ridebukser og bringe dine ben tilbage til harmoni og tiltrækningskraft til dine bagdel. Først og fremmest bemærker vi, at der er nogle sportsgrene, der strammer alle kroppens muskler - svømning, vandaerobic, løb osv.

De vigtigste øvelser til bekæmpelse af ridebukser er lunger og gynger, som giver maksimal belastning på gluteal muskler. Du kan udføre lunger fremad eller sidelæns, men husk at denne type øvelse skal veksles med andre, såsom squats eller maveøvelser. Det mindste antal lunges i en tilgang er femten, og det optimale antal tilgange er tre.

Squats er en fantastisk måde at tone dine gluten på. Disse kan være fuld squats eller halv squats. Der er dog en anden "speciel" øvelse - læg dine hænder på bæltet, hæle sammen og squat, og spred dine knæ i forskellige retninger. Denne øvelse bruges af ballerinaer, og ser du, effekten er tydelig.

Gyngeøvelser er meget enkle og tilgængelige for alle. Du kan udføre gynger, mens du står eller ligger, men det vigtigste at huske, når du udfører sådanne øvelser, er regelmæssighed. Antallet af gentagelser for hver person er individuelt. Sving indtil du føler en let brændende fornemmelse i musklerne.

Glem ikke massage - det hjælper dig med at fremskynde processen med at "bryde" fedtaflejringer og øge effektiviteten af motion og diæt betydeligt.

Anbefalede: