Sådan Slipper Du Af Store Hofter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Store Hofter
Sådan Slipper Du Af Store Hofter

Video: Sådan Slipper Du Af Store Hofter

Video: Sådan slipper du af med hudorme | SKØNHEDSLABORATORIET 2022, December
Anonim

I den sidste fase af forberedelsen til sæsonen står bodybuildere over for opgaven med at slippe af med overskydende vand i hofte musklerne og derved give dem lindring. Men ikke kun de kan have et sådant mål. Nogle kvinder klager ofte over store hofter. Under alle omstændigheder vil teknologien til løsning af dette problem være omtrent den samme.

Sådan slipper du af store hofter
Sådan slipper du af store hofter

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - sneakers.

Instruktioner

Trin 1

Kør små langrendsløb om morgenen. Denne type cardio træning påvirker jævnt alle muskelgrupper, især benene. Start med små kørsler på 15 minutter og gradvist arbejde dig op på langrendshastigheden. Således tørrer du hoftedelen af ​​benene.

Trin 2

Lav barbell squats. Hvis træning for masse og styrke indebærer at arbejde med en masse vægt og flere gentagelser, så for at slippe af med overskydende vand skal du anstændigt reducere belastningen. Tag barbell ca. 70% af den maksimale vægt, og gør squat 10 gange og 4 sæt. Dette hjælper med at starte tørringsprocessen for dine lår.

Trin 3

Lav benløft på en speciel maskine. Udfør denne øvelse lige efter barbell squat. Det retter sig mere specifikt mod lårmusklerne. Ordningen forbliver den samme: mindre vægt og gennemsnitligt antal gentagelser. Hvil mellem sæt i 1-1,5 minutter. På denne måde kan du forbrænde flere kalorier.

Trin 4

Afslut hver træning med en god afkøling. Husk at strække dine ben, arme og ryg godt. Gør gynger, bøjninger, splittelser, halve splittelser. Alt dette vil forberede musklerne til den efterfølgende belastning og beskytte dem mod skade.

Trin 5

Spis mere naturlige fødevarer og mindre protein. Når man tager på i vægt, forbruger atleter ca. 3 g protein pr. 1 kg personlig vægt pr. Dag. Reducer denne mængde til 1 g. Tilsæt sammen med dette fisk, grøntsags- og frugtsalater, fibre og korn til kosten. Spis mindre korn, kogt kød og bælgfrugter.

Trin 6

Reducer dit fugtindtag. Normalt skal en atlet drikke mindst 1,5-2 liter rent vand om dagen. Træk derfor 500 ml fra din personlige norm, og indtag nøjagtigt dette beløb. Overdreven fugt kan føre til fold af fedt i lårene.

Trin 7

Gå til saunaen og poolen en gang i slutningen af ​​ugen. Vandbehandlinger er også gode til at hjælpe med at løse problemet med store hofter. I dampbadet kan du tabe ca. 1-2 kg og derefter tage en god svømmetur i poolen for at få muskler. Dette vil være en god tilføjelse til træningsprocessen.

Populær af emne.