Hvad Er Typerne Af Garn

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Typerne Af Garn
Hvad Er Typerne Af Garn

Video: Hvad Er Typerne Af Garn

Video: Оригинальная и нарядная летняя кофточка спицами. Часть 1. 2022, December
Anonim

Der er to hovedtyper af garn - langsgående og tværgående. Imidlertid kan de mest trænede atleter demonstrere den kongelige splittelse, hvilket ikke kun kræver fleksibilitet, men også statisk styrke.

Royal garn
Royal garn

At sidde på garnet er drømmen for mange teenagere og voksne, der er involveret i sport. Desværre har ikke alle iver for at gøre deres drømme til virkelighed. Andre mangler fleksibilitet. Ifølge fitness- og Pilates-instruktører kan splittelser gøres i alle aldre. Det vigtigste er at følge træningsplanen og udføre øvelserne korrekt.

Langsgarn

Langsgarn er den enkleste af alle tilgængelige. Det indebærer en stilling på gulvet med det ene ben strakt fremad og det andet tilbage. I dette tilfælde kan den tværgående garn være på højre eller venstre ben. Hvis du tegner en imaginær linje fra hælen på det ene ben til det andet, får du en lige linje. Med en sådan garn skal gluteus maximus-musklen, bagsiden af ​​låret og hamstringen strækkes godt. Næsten alle, der praktiserer kampsport, kan sidde i en langsgående splittelse, da strejke involverer at hæve benene over hovedet.

Tværgående garn

Som praksis viser, at hvis en person sidder på et tværgående garn, så vil det ikke være svært for ham at sidde på et langsgående garn. Den berømte Hollywood-skuespiller Jacques-Claude Van Damme demonstrerer ofte den tværgående splittelse i hans film. Benene er spredt fra hinanden, og kroppen kan falde ned eller være i en lige position.

Til krydsgarnet skal du have elastiske lyskemuskler, bagsiden af ​​låret og balderne. Derudover fjerner de fleksible hamstrings belastningen af ​​lysken, hvilket er meget vigtigt. Med et tværgående garn udarbejdes hofteleddene. Det er nyttigt for mennesker i alle aldre.

Royal garn

Hvis vi henvender os til den samme Van Damme, som i sine 52 år viste fremragende strækninger under optagelserne af en reklame for Volvo-koncernen, var det han, der gjorde den kongelige garn populær.

Denne type garn involverer et tværgående garn, men udføres på to understøtninger, hvor fødderne er placeret.

Resten af ​​kroppen forbliver udhængt. For at sidde på den kongelige garn har du ikke kun brug for elastiske muskler og fleksible ledbånd. Muskuløs statisk styrke er også nødvendig. Dette er allerede aerobatics, der kræver, at en atlet skal føle sin krop.

En særlig diæt og yogisk vejrtrækning hjælper med at sidde på garnet, når indånding og udånding sker gennem strubehovedet. Sådan vejrtrækning varmer de indre organer og muskler op.

Mennesker mellem 20 og 45 år kan sidde på en langsgående splittelse på to måneder uden at skade deres muskler.

Populær af emne.