Sådan Løftes Brystet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løftes Brystet
Sådan Løftes Brystet

Video: Sådan Løftes Brystet

Video: Sådan Løftes Brystet
Video: Lift and firm your breasts in 3 Weeks, Intense workout to give your bust line a natural lift 2024, Kan
Anonim

Smukke tonede bryster er et ønske ikke kun for alle kvinder i verden, men også selvfølgelig for mænd. Naturen har ikke belønnet alle med denne værdighed, og de, der er heldige nok til at have smukke bryster over tid, bemærker, at den også mister sin form. Men der er flere enkle måder at løfte dine bryster på, du har bare brug for lidt tid og lyst.

Sådan løftes brystet
Sådan løftes brystet

Instruktioner

Trin 1

Det er vigtigt at opretholde hudens fasthed og elasticitet. For at gøre dette skal du tage et kontrastbruser dagligt og ændre vandtemperaturen hvert 10. sekund. Samtidig skal vandet fra bruseren falde på brystet i en cirkulær bevægelse for at opnå en massageeffekt.

Trin 2

Pas på dine bryster med cremer og specielle masker, der indeholder ingredienser, der bekæmper fine rynker på huden. Disse er sojabønner, almindelig manchet og asiatisk centella. Se efter disse navne på emballagen til cremer og lotioner.

Trin 3

Jo svagere dine brystmuskler er, desto hurtigere synker dit smukke bryst. For at forhindre, at dette sker for dig, skal du gøre følgende øvelse tre gange om dagen i femten sæt. Forbind dine håndflader, bøj albuerne, og tryk dem sammen med al din styrke. Tæl til ti og slapp af, gentag derefter øvelsen igen flere gange.

Trin 4

En korrekt valgt bh løfter ikke kun dine bryster, men gør den også visuelt større med 1 eller 2 størrelser. Følgende bh-muligheder passer til dig: med en lav halsudskæring, med trekvart fyldt skumgummi og med kopper, der løfter og skubber brystet lidt udad.

Trin 5

En mørk hudfarve gør dine bryster optisk og fyldigere. Du kan bruge en selvbruner, gå til en garvning salon eller bare være i solen oftere. Men glem ikke at bruge beskyttelsesudstyr, da overskydende ultraviolet stråling er sundhedsfarlig.

Trin 6

Påfør på dekolleten, børstes let mod brystet med et bronze eller gyldent pulver eller alternativt en glittercreme. Alt dette vil skabe mere volumen til dine bryster, og som et resultat vil det visuelt løfte og stramme.

Trin 7

Du kan også henvise til specialister, der injicerer specielle midler i brystet ved hjælp af strøm. Den konstante strøm øger blodcirkulationen, og som et resultat bliver du ejer af et fast og tonet bryst i flere timer.

Anbefalede: