Sådan Pumpes Indersiden Af brystet Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Indersiden Af brystet Op
Sådan Pumpes Indersiden Af brystet Op

Video: Sådan Pumpes Indersiden Af brystet Op

Video: Sådan Pumpes Indersiden Af brystet Op
Video: Волшебная палочка для МОЛОДОСТИ Урок 1 - Му Юйчунь суставы шея локти 2024, April
Anonim

Ofte klager mænd, der prøver at pumpe deres bryster op, at de ikke kan danne lettelsen jævnt. I området for den indre del af brystet opstår der en slags fiasko, der gør alt for den svingende persons forgæves. Særlige øvelser hjælper med at korrigere positionen, hvilket vil lægge en belastning på de ønskede brystmuskler.

Træningen skal omfatte stress på indersiden af brystet
Træningen skal omfatte stress på indersiden af brystet

Instruktioner

Trin 1

En af de vigtigste øvelser, der hjælper med at pumpe op indersiden af brystet, er push-ups. Mest sandsynligt har du allerede inkluderet denne belastning i din egen træning, men måske har du ikke været opmærksom på det faktum, at forskellige positioner af armene indlæser forskellige brystmuskler. For at røre ved musklerne på brystets indre overflade skal du placere dine håndflader ikke skulderbredde fra hinanden, men lidt smallere. Der er en variant af denne øvelse, hvor den ene håndflade placeres oven på den anden. Benens position, som er praktisk for dig at udføre push-ups, kan være hvilken som helst: på dine knæ, på tæerne på dine fødder, på en bænk. Lav 3 sæt 10-15 gange.

Trin 2

Sid på dit højre lår, bøj dine ben let ved knæene, læg din venstre hånd på dit bælte, og hvil din højre hånd på gulvet. Inhalér, løft dine hofter op og stræk hele din krop i en linje. Hold denne position i 1-3 minutter. Hvis din fysiske kondition giver dig mulighed for at lave push-ups på din højre arm, så bøj og bøj din albue flere gange. Gentag øvelsen, der hviler på din venstre hånd.

Trin 3

Sid på dine bagdele, ret dine ben, læn dig tilbage på dine hænder. Når du indånder, skal du løfte skinkerne op og strække sig ud i plankepositionen. Du lægger kun vægt på dine håndflader og hæle. Hold stillingen i 1-3 minutter. Bøj derefter albuerne og start push-ups, og ret din ryg mod gulvet. Hold øje med bagdelens position, fald ikke i hofterne. Lav 15-20 push-ups.

Trin 4

Til den næste øvelse skal du bruge håndvægte. Lig på ryggen, stræk armene ud med håndvægte op på brysthøjde. Når du indånder, skal du sprede armene til siderne, mens du udånder, skal du bringe håndvægtene sammen. Lav 3 sæt med 10 reps.

Trin 5

Læg på ryggen, tag dine knæ og hæle sammen og læg dine hænder bag dit hoved. Placer dine fødder på dit højre lår, mens du holder din overkrop på gulvet. Når du udånder, skal du løfte din overkrop op, mens du indånder, vende tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen 20 gange, og sænk dine ben til venstre lår.

Anbefalede: