Sådan Pumpes Brystet Op Med Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Brystet Op Med Push-ups
Sådan Pumpes Brystet Op Med Push-ups

Video: Sådan Pumpes Brystet Op Med Push-ups

Video: Sådan Pumpes Brystet Op Med Push-ups
Video: Отжимания | Сможете ли вы победить? 2024, April
Anonim

Der er en bred overbevisning om, at brystmuskulaturen kun kan pumpes med modstandsøvelse. Faktisk er det ikke nødvendigt at have en vægtstang eller en speciel træner til din rådighed for at styrke brystet. Mere og mere almindeligt til dette formål er træning uden vægte, som er baseret på enkle push-ups, som næsten alle kender fra barndommen.

Sådan pumpes brystet op med push-ups
Sådan pumpes brystet op med push-ups

Instruktioner

Trin 1

Denne metodes attraktivitet er primært i dens tilgængelighed. Faktisk er det uforligneligt lettere at skære tid til en række push-ups end at gå i gymnastiksalen. Og til selve øvelserne er der kun brug for en lille glat overflade og ikke en hel simulator.

Så succesen med øvelserne afhænger i høj grad af udførelsesteknikken og den faktiske regelmæssighed af træningen. Det er bedre at lave push-ups i flere serier, 7-10 gange pr. Sæt.

Trin 2

Med hensyn til teknik skal du være særlig opmærksom på kroppens position under træningen. Hold det vandret, parallelt med gulvet, så skulderen flugter med din torso.

Trin 3

Udfør selve push-up selv uden ryk. Det er også vigtigt at trække dine mavemuskler ind, mens du gør dette. Hold hovedet lige uden at smide det tilbage eller sænke det ned.

Trin 4

Et vigtigt punkt er placeringen af hænderne. Hvis du ikke har foretaget push-ups i lang tid, skal du starte med en standard håndledsstøtte, der "ser" parallelt med kroppen og adskilt i skulderafstand.

Prøv at skubbe op på denne måde, dvælende i et par sekunder i den laveste position (mens du prøver ikke at røre gulvet med brystet). I fremtiden skal du ændre hændernes position som følger: Ret dine håndflader mod hinanden i en spids vinkel. I dette tilfælde vil brystmusklerne under push-ups være involveret i en endnu større belastning.

Trin 5

"Eksplosive" push-ups, hvor kroppens tilbagevenden til sin oprindelige position ikke skyldes den langsomme glatning af armene, men på grund af den skarpe glatning og springning af kroppen over gulvet, kan også betragtes som forbedret metoder til push-ups.

Trin 6

Den sværeste form for dem, der har mestret de tidligere typer push-ups, kan være push-ups på den ene arm eller med støtte på det ene ben.

Anbefalede: