Sådan Vælger Du En Snorkeldragt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Snorkeldragt
Sådan Vælger Du En Snorkeldragt

Video: Sådan Vælger Du En Snorkeldragt

Video: Sådan Vælger Du En Snorkeldragt
Video: Choosing The Right Snorkelling Wetsuit 2024, Kan
Anonim

Dragter til svømning i vand - en våddragt er et nødvendigt udstyr til dykning eller spydfiskeri. Det kan være af tre typer: våd, tør og halvtør. Når du vælger en våddragt, skal du fokusere på visse kriterier.

Sådan vælger du en snorkeldragt
Sådan vælger du en snorkeldragt

Instruktioner

Trin 1

Hvis du planlægger at købe en dragt til kortvarig dykning i varmt vand (+28 grader og derover), skal du vælge en T-shirt og shorts lavet af neopren, to til tre millimeter tyk. Når du dykker i lang tid eller svømmer i koldt vand, kan en våd våddragt være mere passende. Takket være dette kan svømmeren forblive under vand i lang tid og ikke fryse på samme tid. En våd våddragt bevarer perfekt sine varmeafskærmende egenskaber, selv med snit eller mindre skader, da den ikke oprindeligt er vandtæt.

Trin 2

Når du vælger en dykkerdragt, skal du overveje det materiale, som det er lavet af. Neopren er det vigtigste og bedste materiale til fremstilling af våddragter. Dens fordele er: lige strækbarhed i forskellige retninger, blødhed og fremragende varmeisolerende egenskaber på grund af luftbobler placeret i mikroporer. Neopren er forsynet med stof for at sikre påklædning og større mekanisk styrke i våddragten.

Trin 3

Når du vælger en dragt, skal du huske på, at dens varmebeskyttende egenskaber for det meste afhænger af tætheden af pasformen til kroppen og dens tykkelse. Jo tykkere våddragten er, jo mere beskyttelse mod kulde, men dette begrænser svømmerens mobilitet og kræver en masse vægt for at holde dragtene flydende. Ved dykning til dybere dybder skal den tykkeste dragt bruges, da materialets varmeskærmende egenskaber forringes under vandtryk. Handsker, tynde sokker og vanter kan bruges udover dragt.

Trin 4

Lynlåse og fastgørelseselementer på våddragt fortjener særlig opmærksomhed. Uanset deres placering skal du huske, at deres længde og tilstedeværelse på den ene side kan have en positiv indflydelse på bekvemmeligheden ved at tage af eller på, men på den anden side påvirker dette våddragtens termiske beskyttelse. Hvis lynlåsen er placeret bagpå, skal skyderen være udstyret med et stærkt og langt bånd til selvlukning og åbning.

Trin 5

Vær særlig opmærksom på områder af dragt, der er udsat for slid - albuer og knæ. På disse steder skal yderligere foringer være til stede, vulkaniserede eller limet på de beskyttede områder. For dykkerentusiaster er tørdragter med åbent ansigt og hænder velegnede. Denne dykkerdragt har manchetter på ærmerne og en halsforsegling for bedre tætning.

Anbefalede: