Sådan Opnås En Skulptureret Krop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås En Skulptureret Krop
Sådan Opnås En Skulptureret Krop

Video: Sådan Opnås En Skulptureret Krop

Video: Sådan Opnås En Skulptureret Krop
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, April
Anonim

Folk, der beslutter at sætte deres form i orden, forsøger først enten at få den manglende vægt eller tabe den. Som et resultat stræber næsten enhver atlet efter en smuk nødhjælpskrop. Det er værd at følge nogle regler for at nå dette mål.

Sådan opnås en skulptureret krop
Sådan opnås en skulptureret krop

Nødvendig

  • - Motionscenter;
  • - sportsbeklædning
  • - økologiske produkter
  • - tilstand.

Instruktioner

Trin 1

Tilmeld dig et motionscenter, hvor der ikke kun er motionsmaskiner, men også mange håndvægte og "hardware". Generelt er det ubrugeligt uden dette trin at komme i form på vandrette bjælker, i skoven eller bare derhjemme og gøre push-ups. Dette punkt forstås ofte ikke af begyndere. Foretag derfor ikke andres fejl, men begynd at arbejde med jern. Vigtigst er det at lave tunge vægtstangøvelser til store muskelgrupper (bryst, ryg). Glem ikke at træne isolerede muskler (biceps, triceps, deltoider) med håndvægte.

Trin 2

Lav et sæt øvelser for dig selv i 3 dage om ugen under hensyntagen til ovenstående afsnit. Det er bedst at øve mandag, onsdag og fredag aften. Din træning skal være kort, men så intens som muligt med en gradvis stigning i arbejdsvægten på apparatet.

Trin 3

Spis anderledes. De sædvanlige tre eller fire måltider om dagen hjælper ikke. Spis små måltider hver 3. time. Dette hjælper din krop med at levere alle de nødvendige elementer til muskeldefinition. Din kost skal være 40% protein, 20% kulhydrater og 20% fedt. Så spis kulhydrater om morgenen og før din træning. Proteiner - om natten og om dagen.

Trin 4

Spis kun naturlige produkter. Slip af med al mad af lav kvalitet: halvfabrikata, mayonnaise, bacon, kulsyreholdige drikkevarer, slik. Disse produkter kan ikke give noget til lindring af dine muskler. De vil kun ødelægge dine tarme, mave og lever! Spis mere grøntsager, frugt (bananer), cottage cheese, forskellige kornprodukter og mejeriprodukter. Dette skal være din daglige diæt.

Trin 5

Drik rigeligt med fugt hele dagen og under træning. Dette hjælper dig med at opretholde en ordentlig fugtbalance og mætte dine muskler med de rigtige mikronæringsstoffer.

Trin 6

Løb. For at gøre kroppen mere fremtrædende skal du løbe eller lave andre cardiobelastninger. Gør dette ikke for ofte i løbet af ugen. Cirka 1-2 timer på 7 dage. Dette giver dine lunger ekstra ilt, som vil blive brugt til at danne en smukt struktureret krop.

Anbefalede: