Hvordan Man Tager På I Vægt: Opskrifter Fra Ernæringseksperter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tager På I Vægt: Opskrifter Fra Ernæringseksperter
Hvordan Man Tager På I Vægt: Opskrifter Fra Ernæringseksperter

Video: Hvordan Man Tager På I Vægt: Opskrifter Fra Ernæringseksperter

Video: Hvordan Man Tager På I Vægt: Opskrifter Fra Ernæringseksperter
Video: Umahro Cadogan: Sund mad for 50+ 2024, April
Anonim

Det er svært at finde en person, der er helt tilfreds med sin figur. De fleste utilfredse mennesker drømmer om at tabe sig. Men omkring to procent er mangelfuld og vil gerne blive bedre. Dette er en meget vanskelig opgave. Når alt kommer til alt er det nødvendigt ikke kun at gå op i vægt, det er nødvendigt, at der hovedsagelig vises muskelvæv, ikke fedtvæv.

Hvordan man tager på i vægt: opskrifter fra ernæringseksperter
Hvordan man tager på i vægt: opskrifter fra ernæringseksperter

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest udelukke medicinske problemer. Overdreven tyndhed kan være forårsaget af hormonelle forstyrrelser, såsom en fejl i skjoldbruskkirtlen. Få en lægeundersøgelse.

Trin 2

Måltiderne skal være brøkdelte. Spis små måltider 6-8 gange om dagen. Dette øger leverens effektivitet og reducerer risikoen for fedtopbevaring, når du øger kalorierne i din diæt.

Trin 3

Forøg dit daglige kalorieindtag med fedtet havfisk, fuldfedt cottage cheese, durumost, nødder og tørret frugt. Undgå trang til hurtigt at tage på i vægt på hvidt brød og bagværk.

Trin 4

Protein er vigtigt for muskelvækst. Så glem alt om vegetarisme og diæt med lavt proteinindhold. For 1 kg vægt skal du indtage 2 gram protein dagligt. Dette kan være kylling, saltvandsfisk eller magert kød.

Trin 5

Træn i gymnastiksalen tre gange om ugen i 40 minutter til en time. Længere eller hyppigere træning vil føre til muskeltræthed. Som et resultat holder musklerne op med at reagere på stress og vokser ikke.

Trin 6

For at maksimere muskelgevinst skal du huske, at muskler ikke vokser under træning, men under hvile. Jo hårdere du arbejdede, jo mere intens kommer kroppen ind. Træn med maksimal intensitet og tunge vægte. Sørg for at lade dine muskelfibre komme sig godt i pauser.

Trin 7

De største gevinster i muskelmasse kan opnås ved at udføre grundlæggende fri vægtøvelser. De inkluderer det maksimale antal muskelgrupper i arbejdet. Dine yndlingsøvelser skal være presser, deadlifts og squats. Forlad hjælpearbejdet til senere.

Trin 8

Hvis kroppen efter en intens træning ikke modtager nok protein, vil det tage dette protein fra musklerne for at genoprette energi. Spis derfor en portion is eller sød yoghurt straks efter klassen.

Anbefalede: