Sådan Bestemmer Du Din Vægt For En Mand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmer Du Din Vægt For En Mand
Sådan Bestemmer Du Din Vægt For En Mand

Video: Sådan Bestemmer Du Din Vægt For En Mand

Video: Sådan Bestemmer Du Din Vægt For En Mand
Video: Du vil aldrig tabe dig! Kraftig motivation for vægttab / hvordan man taber sig Maria Mironevich 2024, Kan
Anonim

Etablerede skønhedsstandarder får dig til at spekulere på, hvor meget din vægt opfylder disse standarder. Mange formler er designet til den gennemsnitlige person. Men for en mand er denne beregning lidt undervurderet, så du bør ikke blindt stræbe efter at opnå det.

Sådan bestemmer du din vægt for en mand
Sådan bestemmer du din vægt for en mand

Nødvendig

  • - lommeregner;
  • - data om deres højde og vægt.

Instruktioner

Trin 1

For at beregne din normale vægt ved hjælp af Brocas formel skal du måle din højde. Træk 110 fra dette tal i centimeter, hvis du er under 40, eller træk 100, hvis du er over 40.

Trin 2

Hvis du har en astenisk fysik (tynd knogle), trækkes 10% fra resultatet. Hvis du har en bred knogle - hypersthenisk krop, skal du tilføje 10% til resultatet. Ved hjælp af denne formel kan du nøjagtigt bestemme vægten, da den ikke kun tager højde, men også alder og kropstype i betragtning. Alder skal tages i betragtning, siden en person vokser op, går en person i vægt, men disse kilo er ikke overflødige.

Trin 3

Brug dit kropsmasseindeks (BMI) til at afgøre, om du er overvægtig. Det kaldes også Quetelet-indekset. Mål din højde (i meter) og din vægt (i kg). Opdel vægten i højden i anden. Resultatet viser, hvilken vægtkategori du hører til. For en mand betragtes en BMI-værdi på 20 til 25 som normen.

Trin 4

Hvis dit BMI er mindre end 20, så mangler du muskelmasse. Tilmeld dig et motionscenter, opbyg dine muskler. Hvis BMI er i området 25-30, indikerer dette en let overvægt, som let kan korrigeres ved at dyrke sport eller føre en aktiv livsstil. Hvis indekset er 30-40, skal du træffe foranstaltninger for at slippe af med betydelig overvægt. Her hjælper fysiske øvelser ikke alene - du skal kontakte en ernæringsekspert, opgive dårlige vaner.

Trin 5

Hvis dit BMI er over 40, skal du kontrollere, om du har alvorlige helbredsproblemer. Denne vægt er allerede fedme, som du skal kæmpe ikke alene, men kun efter at have konsulteret en læge. Fedme kan være forårsaget af en kronisk sygdom i det endokrine system. Hvis den ikke behandles, kan hjertesygdomme udvikle sig, da det er vanskeligt for ham at klare øget stress.

Anbefalede: