Sådan Starter Du Yoga

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Yoga
Sådan Starter Du Yoga

Video: Sådan Starter Du Yoga

Video: Sådan Starter Du Yoga
Video: Sådan starter du et nyt kapitel af dit liv 2024, April
Anonim

Yoga er den ældste indiske praksis, der kombinerer fysisk og åndelig perfektion. I dag er mennesker i forskellige aldre og fysik engageret i yoga. Mange er kommet til yogaens verden for at forbedre deres svigtende helbred eller tabe sig, og kun en lille del søger fred i praksis og stræber efter at forstå det indre "jeg".

Yoga er en sand fornøjelse
Yoga er en sand fornøjelse

Instruktioner

Trin 1

I dag tilbyder mange fitness- og yogacentre tjenester til at mestre denne gamle kunst. Når du vælger en yogalærer, bliver du oprindeligt nødt til at stole på feedback fra de praktiserende. Hvis du ønsker at mestre den klassiske retning af indisk yoga direkte, skal du vælge et center, hvor hatha yoga undervises. Der er også mange andre typer yogisk praksis: kriya, kundalini, raja osv. Men for begyndere er det bedre at starte med at mestre hatha yoga. Den nuværende populære retning af fitness - yoga er velegnet til folk, der kun ønsker at slippe af med overvægt.

Trin 2

Fra de allerførste klasser bør en yogalærer tale med dig om at rense kroppen. Vælg de metoder, der fungerer for dig, start med de nemme og gradvist mestre de sværere. Det er umuligt at mestre yogiske metoder uden at slippe af med de toksiner og toksiner, der er akkumuleret i løbet af tidligere år. Mere præcist, fysisk set, vil slagger ikke forstyrre dig i at udføre asanas, men ændringer vil gradvist forekomme i kroppen med hvert organ, og forurening kan interferere med lysændringer og fremkalde inflammatoriske processer i kroppen.

Trin 3

Skynd dig ikke med det samme at mestre meget vanskelige asanas, vær ikke modløs, hvis mange ting ikke fungerer. Koncentrer i de første måneder om studiet af det basale kompleks af asanas, fælles gymnastik, yogisk vejrtrækning, kriya (rensning af kroppen gennem vejrtrækning og fysiske metoder). Den gradvise undersøgelse af yoga vil føre din krop til en fremragende tilstand, og indre fornemmelser vil overraske dig med opdagelser hver dag.

Anbefalede: