Hvordan Man Gør Musklerne Faste

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør Musklerne Faste
Hvordan Man Gør Musklerne Faste

Video: Hvordan Man Gør Musklerne Faste

Video: Hvordan Man Gør Musklerne Faste
Video: How To Do Intermittent Fasting For Health - Dr Sten Ekberg Wellness For Life 2024, Kan
Anonim

Ingen annullerede ordsprog”De mødes efter deres tøj, efter deres sind”. Indtil nu har førstehåndsindtryk ofte en afgørende indflydelse på, hvordan andre tænker på dig. Derfor er det så vigtigt for en mand at have stærke, veludviklede muskler, fordi billedet af en rigtig macho stadig er uløseligt forbundet med tilstedeværelsen af effektive muskler. Heldigvis er det ikke så svært at få dine muskler hårde og hårde.

Hvordan man gør musklerne faste
Hvordan man gør musklerne faste

Er det nødvendigt

  • - Vægter
  • - håndvægte
  • - gymnastikbænk
  • - tværstang.

Instruktioner

Trin 1

Barbell squats er gode til at styrke dine benmuskler. Placer vægtstangen på dine skuldre, og sænk den lidt tilbage, så den hviler på deltoiderne. Hold ryggen lige, se lige ud, fødderne skulderbredde fra hinanden. Sænk langsomt kroppen ved at bevæge bækkenet tilbage, som om du sidder på en stol. Sænk, indtil lårene er parallelle med gulvet, hold en tælling og stige derefter til startpositionen i tre tællinger.

Trin 2

Den bedste øvelse til at udvikle rygmuskler er regelmæssige pull-ups. Det er dem, der hjælper dig med at opbygge imponerende muskelbump. Tag fat i stangen med et lige greb på skulderbredde fra hinanden. Bøj ryggen let og flad dine skulderblade. Benene kan krydses ved anklerne og let bøjede. Træk albuerne mod din krop, indtil hagen rører ved stangen, og sænk dig derefter langsomt ned. I bunden skal du ikke slappe af med armene for ikke at beskadige tricepsens lange hoved.

Trin 3

Lav forskellige typer push-ups for at fastgøre og bule dit bryst og arme. Ud over enkle, sædvanlige push-ups kan du gøre denne øvelse med hævede fødder. For at forstærke musklerne skal du gøre push-ups med et klapp under brystet eller med armene i et spring. Push-ups i forskellige højder hjælper med at pumpe dine arme endnu mere effektivt.

Trin 4

Brug en håndvægt eller vægtstang til biceps. Stå lige op, fødderne skulderbredde fra hinanden, vægten i hænderne nede. Løft dine hænder roligt, håndfladerne op, træk håndvægte eller vægtstang til skulderledene. Ved det øverste punkt skal du dvæle og langsomt sænke dine hænder ned. Slap ikke af ved at løfte, og kast ikke dine arme med vægte skarpt ned. Dette kan føre til skade på ledbåndene i albueleddet.

Trin 5

For biceps skal du lave en fransk bænkpresse. Lig på en træningsbænk. Bøj dine ben ved knæene og læg dem på bænken. Dette vil medføre, at lænden presses fast mod bænken. Grib en vægtstang eller håndvægte med et lige greb. Løft albuerne, så dine underarme er strengt lodrette, og albueleddet er direkte over din skulder. Byrden ligger bag hovedet, håndfladerne vender opad. Ret dine arme ud, mens du løfter vægtene. Hold ved det øverste punkt, og vend tilbage til startpositionen. Ret placeringen af dine albuer. Lad dem ikke glide fra hinanden under opstigningen.

Trin 6

Det er umuligt at fastgøre musklerne uden at løbe. Selv hvis du pumper nogle fremragende muskler op, vil fedtlaget give indtryk af en sløring og blødhed. For at reducere subkutant fedt skal du træne aerobt mindst tre gange om ugen i 40-60 minutter. Kør i et gennemsnitligt og hurtigt tempo, skiftevis mellem dem.

Anbefalede: