Sex Og Muskler

Sex Og Muskler
Sex Og Muskler

Video: Sex Og Muskler

Video: Sex Og Muskler
Video: OG Buda – S3X 2024, Kan
Anonim

Undersøgelser viser, at niveauet af det mandlige hormon testosteron falder kraftigt efter en uges afholdenhed. Hvor ofte har du brug for at have sex, og ville sex før træning skade?

Sex og muskler
Sex og muskler

Køn og testosteronniveauer

Forbindelsen mellem testosteronhormonet og libido, ønsket om sex er ikke en hemmelighed for nogen. Men faktum er, at testosteron er det vigtigste muskelvæksthormon, og på sit lave niveau er det næsten umuligt at opbygge muskler.

Niveauet af testosteron øges med styrkesport og som et resultat øget seksuel aktivitet.

Hvor ofte skal du have sex?

Undersøgelser har vist, at mangel på sex sænker testosteronniveauet på den syvende dag og fortsætter med at falde i de følgende dage. Dette viser, at en sund mandlig krop har brug for ugentlig ejakulation. I fravær falder niveauet af hormonet, hvilket påvirker både muskler og sundhed negativt.

Virkninger af onani på muskler

Øgede testosteronniveauer uden evnen til at udlede øger stresshormonet kortisol, som nedbryder musklerne. Hormonet prolactin, der produceres under sex, stopper denne proces.

I betragtning af produktionen af prolactin efter ejakulation er kroppen ligeglad med, hvordan orgasmen opnås. Dette er en af bekræftelserne på fakta om fordelene ved onani.

Hvad der sker med muskler med overdreven sex

Sæd indeholder en stor mængde zink, hvis tab opstår efter hver sædafgang. Og zink er forbundet med produktionen af testosteron, hvilket betyder, at niveauet af dette hormon vil falde uden at genopfylde kroppen med et vigtigt mineral.

Hastigheden af zinkforbrug pr. Dag afhængigt af aktivitet og alder er 10 - 30 mg. Zink findes i klid, spirede hvedekorn, græskarfrø.

Behøver jeg sex før jeg træner

Hormonerne prolactin og oxytacin produceres hos mænd efter sex. De vides at have en afslappende effekt på kroppen, forbedre humør, lindre depression, men de sænker testosteron- og libido-niveauet markant. Derfor anbefales det ikke at have sex 4-5 timer før træning.

Sex efter træning

Den mandlige krop har brug for ejakulation efter træning i en time. Dette vil fremskynde genopretningen og styrke immunforsvaret.

Hjælper sex dig med at bekæmpe fedme?

I modsætning til almindelig opfattelse tilbringes ikke så mange kalorier under sex - ca. 300 kcal i timen. Det er også nødvendigt at tage højde for det faktum, at sandsynligvis i de fleste tilfælde kun optimister kan stole på en times sex.

Anbefalede: