Tantra - Sex Eller Vejen Til Overbevidsthed?

Tantra - Sex Eller Vejen Til Overbevidsthed?
Tantra - Sex Eller Vejen Til Overbevidsthed?

Video: Tantra - Sex Eller Vejen Til Overbevidsthed?

Video: Tantra - Sex Eller Vejen Til Overbevidsthed?
Video: Tantra for begyndere: Sådan kommer du i gang med tantrasex og tantrisk erotik: 2024, Kan
Anonim

Tantra er den ældste videnskab i den moderne verden. Vigyan Bhairava Tantra-afhandlingen beskriver 112 teknikker til meditation, der er mere end fem tusind år gamle. Vi kan sige, at alle filosofiske tendenser og verdensreligioner voksede ud af det. Men Tantra er ikke en filosofi eller en religion. Tantra er en videnskab, der studerer den menneskelige krop og sind.

Tantra - Sex eller vejen til overbevidsthed?
Tantra - Sex eller vejen til overbevidsthed?

Tantra anses for at have noget at gøre med sex. Men dette er al informationen er begrænset til. Men tantra er ikke kun sex. Hun bruger seksuel energi til at komme ind i meditation. Seksuel energi er den eneste energi, som vi faktisk har, men ikke styrer. Alt, hvad en person gør, er direkte eller indirekte relateret til seksuel energi. Det bruges ikke kun til reproduktion af deres egen art, men også til kreativitet, fantasi, arbejde, relationer.

Energien i alle vores gerninger og forpligtelser er taget fra det seksuelle center. Når denne energi bevæger sig udad, farves den følelsesmæssigt - kærlighed, vrede, frygt, vrede, had, medfølelse. Uden sexcentrets energi ville disse følelser ikke være i stand til at leve. Sammenlign børn og gamle mennesker - børn er fulde af liv - i deres spil er følelser lyse, stærke, og hos en gammel person er alle følelser kedelige, eller de er slet ikke - energien bevæger sig ikke længere, den er frossen, næppe smuldrende ind kroppen.

Efterhånden, med opvæksten, går energien fra følelserne ind i sindet og sidder fast der. En voksen foretrækker tænkning, sund fornuft. Alle tankeprocesser er drevet af seksuel energi.

Tantra lærer, hvordan man styrer denne kreative kraft. Hun bruger det som en kilde til at fordybe sig i sig selv. Til afsløring af evner, realisering af en persons sande potentiale. Kontrol af sanserne og sindet.

En af de vigtigste betingelser i praktiseringen af Tantra er observation. Dette er en tilstand af vågen bevidsthed. En subtil, følsom tilstand, hvor det er muligt at bremse de processer, der forekommer i krop og sind. Derfor bruger Tantra kroppen som udgangspunkt. Den menneskelige krop holder store hemmeligheder, og når han afslører sine hemmeligheder, kender en person sig selv som et energisk væsen. Han genkender sin krop som en fysisk skal, en planetarisk krop med kosmisk bevidsthed.

Sex er blot en af Tantra-praksis. Det forud for mange teknikker, hvorigennem en person indgår i meditation. Se nærmere på figurerne på Khajuraho-templerne. Der har folk ikke bare sex - deres ansigter identificeres ikke, de er meditative. Deres ansigter udtrykker lyksalighed, højdepunktet for enhver meditation.

Prøv at udføre enhver handling, der er sædvanlig for dig, for at være fuldstændig og fuldstændig i processen. Hvis du spiser - føl smagen af mad, nyd den, og nye farver vil åbne dig. Dette er Tantra. Hvis du går ned ad gaden - føler din krop, hvert trin, luften - som du trækker vejret, vær opmærksom på alt omkring - dette vil være Tantra. Du kommunikerer med en person - vær helt nedsænket i denne kommunikation, lad din samtalepartner blive centrum for universet for dig - fange hans hver bevægelse, lyden af hans stemme, ansigtsudtryk. Se på ham med kærlighed. Han vil føle det og vil svare dig med den samme følelse - dette er Tantra. Hvis du har sex med din partner, skal du fokusere helt på handling. Bliv en følsom og skælvende elsker - vær i enhver bevægelse, føl din partners ånde, lugt, stemme. Bliv en, og så vil den lille jeg gå tabt i universet og kun en stor Vi vil forblive!

Anbefalede: