At Gå Er Vejen Til Sundhed

Indholdsfortegnelse:

At Gå Er Vejen Til Sundhed
At Gå Er Vejen Til Sundhed

Video: At Gå Er Vejen Til Sundhed

Video: At Gå Er Vejen Til Sundhed
Video: Meditation: Vejen til stilhed 2024, Kan
Anonim

For at starte et sundt og lykkeligt liv skal du bare begynde at gå! Denne type fysisk aktivitet er førende over hele verden. Enkelt, sikkert og helt gratis. At gå er afslappende og forfriskende på samme tid. Du har ikke brug for særlige færdigheder, medlemskab af sportsklubber eller dyrt tilbehør. Komfortable sko - og du er klar til at erobre toppe!

At gå er vejen til sundhed
At gå er vejen til sundhed

Instruktioner

Trin 1

Du kan gå når som helst, hvor som helst og når som helst på året. Lad det være en tur til butikken, en tur i indkøbscentret eller et besøg hos dine forældre. Gå alene, med hunden, eller find dig selv en medskyldig. Vælg dit tempo og tilbring din fritid med fordel! Denne type last er velegnet til næsten alle, uanset alder. Har du besluttet at gå i gang med virksomheden? Fremragende! Men glem ikke at se en læge. Når alt kommer til alt har enhver aktivitet indflydelse på helbredet.

Trin 2

Efter en lang periode med inaktivitet, der lider af overvægt og had til motion, er der intet bedre end at gå. Dette er begyndelsen på vejen til sundhed og en smuk figur. Start med korte afstande og lav hastighed.

Forøg derefter gradvist dit tempo og din kilometertal. Øv moderering og vær engageret i din sag.

Læger anbefaler at gå for at lindre og forebygge visse sygdomme.

Trin 3

At gå vil hjælpe dig:

■ Styrke hjertet og lungerne, forbedre blodcirkulationen. Forhindre hjerteanfald og slagtilfælde

■ Reducer vægt og blodtryk

■ Forøg stofskiftehastigheden

■ Kontroller dit kolesteroltal. Forbedre muskeltonus i ben og mave

■ Reducer stress og spændinger, lindrer smerter i gigt og stopper nedbrydning af knogler.

Trin 4

Start altid en tur med en opvarmning. Lav nogle enkle opvarmningsøvelser. Hvis du er klar til at komme i gang, er 20 minutter 3 gange om ugen nok. Ved første gang. Vælg et behageligt tempo. Sænk farten, hvis du får åndenød. Der er ingen grund til at bringe dig selv til træthed. Hvis 20 minutter er meget, skal du reducere tiden til 15 eller 10 minutter. Gradvist vil du være i stand til at øge belastningen, når din krop tilpasser sig din træning. Det vigtigste er at starte rigtigt.

Anbefalede: