Vandaerobic For Sundhed Og Vægttab

Vandaerobic For Sundhed Og Vægttab
Vandaerobic For Sundhed Og Vægttab

Video: Vandaerobic For Sundhed Og Vægttab

Video: Vandaerobic For Sundhed Og Vægttab
Video: KOSTPLAN PÅ 1.200 KALORIER (FOKUS: VÆGTTAB) 2024, Kan
Anonim

Vandaerobic kan med sikkerhed kaldes "fitness for alle". Der er ingen aldersbegrænsninger for denne type aktivitet, og der er praktisk talt ingen kontraindikationer. Vand giver harmoni, energi og energi.

Vandaerobic for sundhed og vægttab
Vandaerobic for sundhed og vægttab

I dag er vandaerobic blevet meget populær. Og ikke forgæves, fordi det har mange fordele.

For det første er dette en mere effektiv form for fitness end almindelig aerobic, da der også bruges energi på opvarmning af kroppen, fordi vandtemperaturen i poolen er 27-29 grader og for at overvinde vandmodstanden. Og på samme tid er det meget lettere og mere behageligt at bevæge sig i vand end "på land".

For det andet er vandaerobic indiceret til overvægtige mennesker, da belastningen på leddene er minimal. Derudover, hvis du er flov over at gå til det aerobe rum, så er alle øvelser i poolen under vandet, og du tænker ikke på, hvordan du ser udefra.

For det tredje er øvelser i vand meget velegnede til mennesker med sygdomme i rygsøjlen, leddene samt efter skader, når der er kontraindikationer for mange øvelser.

For det fjerde er dette en af de bedste måder at slippe af med ekstra pund, cellulite, forbedre immuniteten og den generelle tone i kroppen.

Hvis du ikke kan svømme, skal du vælge en lav pool til din øvelse.

Klasser afholdes med brug af ekstra udstyr, der hjælper med at holde sig på vandet og giver en ekstra belastning på musklerne: bælter, nudler (specielle fleksible skumstifter), handsker, specielle håndvægte. Alle øvelser udføres under vejledning af en træner, der er foran poolen og demonstrerer, hvordan man udfører bevægelserne korrekt.

Der er flere typer klasser, der adskiller sig i intensitet: grundlæggende, for begyndere, styrke og interval, for mere forberedte. Der er også specielle klasser for forventede mødre.

Før du starter klasser, er det bedre at konsultere en læge. For at få den bedste effekt skal du træne regelmæssigt mindst 3-4 gange om ugen. Og meget snart vil du føle, at der er meget mere styrke, dit humør er blevet bedre, og du vil forstå, at det er på tide at skifte garderobe, da de gamle ting er blevet store.

Anbefalede: