Hvordan Yoga Forvandler Krop Og Sundhed

Hvordan Yoga Forvandler Krop Og Sundhed
Hvordan Yoga Forvandler Krop Og Sundhed

Video: Hvordan Yoga Forvandler Krop Og Sundhed

Video: Hvordan Yoga Forvandler Krop Og Sundhed
Video: Yoga, der løsner op i hofter og lænd | Hverdagsyoga 2024, April
Anonim

Yoga bliver mere populært hvert år. Mange opfatter det ikke som en filosofisk tendens, der er uadskillelig fra fysisk udvikling, men blot som et sæt effektive øvelser. Og der er intet galt med det, fordi yogaens indflydelse på kroppen er vanskelig at overvurdere.

Yoga har en stærk effekt på kroppen
Yoga har en stærk effekt på kroppen

Fleksibilitet og strækning er nogle af de mest åbenlyse fordele, du får med yoga. Asanas udført korrekt vil aldrig resultere i forstuvninger eller kvæstelser. Alt skal gøres meget blidt uden vold eller andre negative følelser. Kroppen vænner sig gradvist til belastningen. Efter et par ugers regelmæssig øvelse vil du bemærke, hvordan amplituden på dine bevægelser har ændret sig. klemmerne i leddene forsvandt, og musklerne blev mere lydhøre.

Hvis du praktiserer yoga i lang tid, vil du være i stand til at ordne arbejdet med de indre organer, da hver af asanas er rettet mod at regulere en eller flere af dem. Først og fremmest vil ændringerne påvirke fordøjelsen, blodcirkulationen og fjernelsen af væske fra kroppen. For at dette kan ske, er det ikke kun nødvendigt at udføre alle bevægelser og ledbånd korrekt, men også sørg for at overvåge din vejrtrækning. Det er i dette tilfælde, at de indre organer får en yderligere effekt, og justeringsprocessen begynder.

Yoga normaliserer lymfestrømmen, inklusive i området med organer med intern sekretion. Som et resultat vil du være i stand til at slippe af med en række hormonelle problemer, når dine kirtler begynder at arbejde mere korrekt.

En af de mest betydningsfulde virkninger af yoga på kroppens generelle helbred er forbundet med en ændring i bevidsthed og tankegang. Gå ikke glip af den semantiske komponent i hver pose, og gradvist lærer du at påvirke din indre tilstand, styre følelser og modtage energi. Denne effekt af yoga er meget sværere at opnå end fysisk udvikling. Arbejd med dig selv, læs temalitteratur, find en god mentor, der hjælper dig med at opdage yogaens verden fuldt ud.

Anbefalede: