Udfører Vandaerobic

Indholdsfortegnelse:

Udfører Vandaerobic
Udfører Vandaerobic

Video: Udfører Vandaerobic

Video: Udfører Vandaerobic
Video: Потерять жир живота за 10 дней (нижняя часть живота) | 25 минут Аэробная Танцевальная Тренировка 2024, September
Anonim

Vandaerobic (hydroaerobic) er et sæt fysiske øvelser, der udføres i vand. Aqua-aerobic-klasser finder sted i poolen, ofte med musikalsk akkompagnement.

Udfører vandaerobic
Udfører vandaerobic

Hvordan er vandaerobic-klasser

En lektion under vejledning af en træner varer 40-60 minutter. Vanddybden, hvormed øvelserne udføres, varierer fra lavvandet ("talje dyb") til dyb ("halshøj"). Derfor kan selv de, der ikke kan svømme, øve sig i vandet.

Selvfølgelig kan du udføre øvelserne på større dybder (op til 2 meter). I dette tilfælde udvikler koordinering af bevægelser sig særligt godt, da du er nødt til at opretholde balance.

Under træning bruges vandhåndvægte, store bolde, specielle handsker til at øge vandmodstanden, gummifinner og vandtrenere.

Et sæt øvelser til vandaerobic indebærer en belastning på alle muskelgrupper. Aktiviteter i vandet kan kombineres med indledende træning i gymnastiksalen eller ved poolen. Denne type fitness kaldes aquaforming.

Hvem er vandaerobic velegnet til?

Vandaerobic har ingen aldersbegrænsninger, det er velegnet til mennesker med forskellig fysisk kondition. Øvelser i vandet er nyttige til sygdomme i rygsøjlen og leddene, nervøs stress. Der er specielle komplekser til gravide og ammende kvinder såvel som mennesker med svækket helbred.

Hvis du er bekymret for cellulite, vil vandaerobic hjælpe dig i kampen mod dette ubehagelige fænomen. Når alt kommer til alt, masserer vand i færd med at udføre fysiske øvelser kroppen godt, hvilket betyder, at "appelsinskal" efter en bestemt øvelsescyklus vil falde eller forsvinde for evigt.

Det gode ved vandaerobic er, at du på trods af den høje fysiske aktivitet ikke lider af sved.

Fysisk uddannelse i vand er en trofast assistent for dem, der drømmer om at tabe sig. For hver times træning forbrænder du 450 til 700 kilokalorier. Når du træner, opnår du det ønskede resultat og nyder selve processen. Når alt kommer til alt, har vand evnen til at lindre følelsen af sin egen vægt, belastningen under træning er jævnt fordelt i kroppen, risikoen for skade eller strækning er meget lavere end under træning på land.

Hvem er kontraindiceret i aerobic?

På trods af den høje effektivitet og lave skaderisiko har vandaerobic-klasser nogle kontraindikationer. Folk, der har haft et hjerteanfald, såvel som dem, der har en tendens til anfald, bør ikke engagere sig i vand. De, der lider af bronkialastma, skal konsultere deres læge, de kan normalt øve i puljer med lav dybde.

Anbefalede: