Verdensmesterskabs Byer Og Stadioner

Indholdsfortegnelse:

Verdensmesterskabs Byer Og Stadioner
Verdensmesterskabs Byer Og Stadioner

Video: Verdensmesterskabs Byer Og Stadioner

Video: VOLGOGRAD - 2018 FIFA World Cup Host City 2022, November
Anonim

Skt. Petersborg, Nizhny Novgorod, Kazan, Saransk, Rostov ved Don, Jekaterinburg, Kaliningrad, Samara, Volgograd, Sochi, Moskva … 11 byer, for hvilke FIFA-dommernes fløjte allerede har lød til forberedelse af stadioner. Men i denne situation er det vigtigt ikke kun at plante græs. Stadionerne og den veludviklede infrastruktur bygget i overensstemmelse med alle moderne standarder forbliver mesterskabet.

2018 verdensmesterskabs byer og stadioner
2018 verdensmesterskabs byer og stadioner

Instruktioner

Trin 1

Skt. Petersborg, "Zenit-Arena"

Zenit-Arena bygges på stedet for det tidligere stadion opkaldt efter S.M. Kirov. Dette er den dyreste af de 12 stadioner. Det første udtrækkelige felt i Rusland, en lukkende kuppel, næsten 70.000 pladser til tilskuere. I øjeblikket er den samlede konstruktionsberedskab 35%. Byggeriet begyndte tilbage i 2006. I løbet af denne tid opdagede retshåndhævende myndigheder fakta om underslæb af penge, projekter blev ændret, og estimatet steg til 35 milliarder rubler. Nu koster et sæde i Zenit-Arena omkring $ 16,5 tusind. Ifølge denne indikator ligger det nye stadion på 5. pladsen i verden. Arenaen er vært for Confederations Cup 2017 og 2018 FIFA World Cup-kampe.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Antal etager - 8;

Udrulningsfeltvægt - 7 800 t;

Den maksimale tagåbning og lukningstid er 15 minutter.

Billede
Billede

Trin 2

Nizhny Novgorod, stadion til verdensmesterskabet i 2018

Blandt de vigtigste muligheder for placeringen af ​​fodboldstadionet var svampekanalen, landsbyen "Olgino" og området pl. Komsomolskaya. Som et resultat planlægger Nizhny Novgorod-myndighederne at bygge det ved sammenløbet mellem Oka og Volga. Der blev modtaget kommentarer fra FIFA-ledelsen vedrørende antallet af hoteller på byggepladsen og tilstanden af ​​bustransporten. Repræsentanter for delegationen mente også, at stationen og lufthavnen havde brug for genopbygning. Generelt er der meget arbejde, men til sidst vises stadionet til FIFA World Cup 2018 i Strelka-området. Som udtænkt af arkitekterne, vil billedet af bygningen være forbundet med temaerne vand og vind, som kendetegner Volga-naturen.

Stadionet i Nizhny Novgorod vil opfylde alle FIFA-kravene til at være vært for kampe i kvartfinalen i verdensmesterskabet. Byggeprojektet antager muligheden for multifunktionel brug til en lang række kulturelle begivenheder.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Samlet areal: 127 470 m²;

Samlet antal seere: 45.000;

Billede
Billede

Trin 3

Kazan, "Kazan-Arena"

Den officielle byggestart betragtes den 5. maj 2010. På denne dag blev den første sten lagt af premierministeren for Den Russiske Føderation Vladimir Putin. Stadionet har 45.000 pladser. Mere end 3.000 mennesker er involveret i konstruktionen. Arenaens tag understøttes af 8 understøtninger, på trods af strukturens tilsyneladende lethed, vejer den 12.000 tons, nøjagtigt så meget som 13 TU-154 fly ville veje. Arbejdet skrider frem efter planen. Det er fortsat at forbinde al kommunikation, færdiggør mediefacaden, som vil være 4 gange mere end nu - dette er 3,5 tusind kvadratmeter. skærm. Projektomkostningerne er 12 milliarder rubler.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Samlet bygningsareal: 130.000 m2

Stadionets samlede højde: 49, 36 m

Antal VIP-kasser: 72

Parkering: 4.500 parkeringspladser

Billede
Billede

Trin 4

Saransk, stadion til verdensmesterskabet - 2018

Den største del af midlerne fra det føderale budget, der kommer til Mordovia som en del af forberedelsen, vil blive rettet mod genopbygning af motorveje. Der er planer om at reparere hele hovednetværket i hovedstaden og dele af føderale motorveje, der passerer gennem republikkens territorium. Der bygges veje, der forbinder alle byer, der er vært for mesterskabet. Der lægges særlig vægt på føderale veje: Kazan-Saransk, Nizhny Novgorod-Saransk, Moskva-Saransk og Volgograd-Saransk. Myndighederne planlægger inden 18 år at forbedre arkitekturen og vigtigst af alt levevilkårene for mennesker. Et nyt mikrodistrikt "Yubileiny" vises, hvor 33.000 beboere vil slå sig ned. Befolkningstætheden i den vil være 2 gange mindre end i hovedbyen: dette afspejles i planlægningen af ​​to parkeringspladser til en familie.

Opførelsen af ​​stadionet i Saransk begyndte i 2010.Kapaciteten er 45.000 pladser. Det fremtidige stadion vil blive placeret i området St. Volgograd på højre bred af Insar-floden. Placeringen vil være fordelagtig med hensyn til transporttilgængelighed. Afstanden fra sportsfaciliteten til lufthavnen og busstationen er 4,8 km og til jernbanestationen - 2,4 km. Objektets arkitektoniske design indeholder et lyst og let billede af solen.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Samlet byggevolumen: 453796 kubikmeter.

Billede
Billede

Trin 5

Rostov ved Don, stadion til verdensmesterskabet i 2018

En kunstig ø er ved at blive rejst ved bredden af ​​Don, hvor den største sportsarena for mesterskabet vises om få år. For de fremtidige sportsgrene vaskes ikke kun en sandpude, men en rigtig ø. I henhold til den generelle plan for byen Rostov ved Don vil stadionet til mesterskabet blive vist på Don 's venstre bred. Byggepladsen vil være på 37, 6816 hektar. Arenaens tag vil være forbundet med to flyvende vinger i forskellige højder, som dækker pladsen til de fire stativer omkring marken.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

- Bygningsareal: 101482, 7 kvm;

- Stadionkapacitet: 45.882 tilskuere under verdensmesterskabet.

Billede
Billede

Trin 6

Jekaterinburg, stadion "Central"

En mulighed blev vedtaget, der forudsætter rekonstruktion af stadion med flytning af de østlige og vestlige tribuner til et andet sted inden for grænserne for monumentets beskyttelseszone. Det drejes faktisk 90 grader. Desuden planlægger de ikke at adskille væggene. Efter genopbygning vil bygningen have 4 indgange, og kapaciteten vil øges til 45.000 mennesker. I form vil det ligne en Ural-perle, som påvirker navnet.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

- Landareal: 11, 05 hektar;

- Bygningsareal: 46 600 kvm;

- Steder for mennesker med begrænset mobilitet: 445;

- Mediesæder: 2.280;

- Antal niveauer: 7;

- Stadionhøjde: 47, 35.

Billede
Billede

Trin 7

Kaliningrad, "Arena-Baltika"

Billedet af det fremtidige stadion afslører det baltiske tema og er forbundet med den "imødekommende bølge". Så ved hjælp af lys ønsker arkitekterne at slå sportskompleksets rektangulære form designet til 45.000 tilskuere. Under verdensmesterskabet har fansen til deres rådighed: caféer, restauranter, swimmingpools og endda fitnesscentre. Bygningsomkostningerne er 10 milliarder rubler. Ifølge projektet, der er udviklet af NPO Mostovik, fungerer et glidende tag over stadionens fodboldbane.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

- Designplads: 21, 8 hektar.

Billede
Billede

Trin 8

Samara, "Spheroid"

Samara blev den første by, hvis projekt bestod statsundersøgelsen og på rekordtid - 3 måneder. Konsolerne er metalbjælker, der holder kuplen på Samara stadion-sfæroid. Takket være dem er 60% af stederne beskyttet mod regn og vind. I alt rummer stadion 45.000 fans. Det vil blive bygget i den nordlige udkant af byen, på stedet for det tidligere radiocenter, hvor 34 radiomaster skal fjernes.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Samlet areal - 158.520 kvm. m.

Billede
Billede

Trin 9

Volgograd, stadion "Central"

Det nye fodboldstadion ligger ved bredden af ​​Volga-floden ved foden af ​​Mamayev Kurgan og er en kombination af verdenspræstationer inden for design af store strukturer. Stadionet har en kapacitet på 45.000 mennesker og giver optimale betingelser for arenaens synlighed for alle tilskuere.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Bygningsareal: 55 140 m²;

Samlet areal: 122 426 m².

Billede
Billede

Trin 10

Moskva, stadion "Spartak"

De konkrete strukturer, der danner grundlaget for stativerne, er allerede bygget. Om 2 år vil en af ​​de ældste klubber i hovedstaden”Spartak” modtage sit eget felt. En mikro-bypass-vej vil blive forbundet til stadionet fra syd, den mølkuglede Volokolamskaya metrostation åbnes fra vest, og en jernbanegren vil blive bragt op fra øst, hvor elektriske tog stopper. De mest ivrige fans af “Spartak” vil blive kaldt til at bryde stole for at vælge de mest holdbare.

Tekniske og økonomiske egenskaber:

Samlet stadionareal: 53.758 kvm. M.

Stadionhøjde: 52, 640 m

Stadionkapacitet: 44.000 pladser.

Billede
Billede

Populær af emne.